Uzundere'de geri sayım başladı

  • 0
  • 1.026
Uzundere'de geri sayım başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, UzundereRekreasyon Alanı ile ilgili çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek “1ay içinde yüklenici firmanın işi bitecek. Bu süre içinde Nasrettin Hocaheykelinin başı da konulacak. Çalışmanın tamamlanması için gerekeni yapıyoruz.”dedi

Karabağlar Belediyesi’nin prestij projelerinden biri olanUzundere Rekreasyon Alanı çalışmaları’nda sona yaklaşıldı. Seçim sonrası yüklenicifirma ile sorunları çözen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,çalışmaların 1 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

İçinde 37,5 metre yüksekliğinde göle maya çalan NasrettinHoca heykeli, Nuh’un Gemisi olarak tasarlanan heykel bina gibi sanatsaleserlerin yanı sıra çeşitli hayvan figürlerinin yer aldığı çocuk oyunalanlarının da bulunduğu Uzundere Rekreasyon Alanı yakın zamanda Karabağlar’akazandırılacak . Rekreasyon alanında ayrıca, 2 bin 500 kişilik bir de amfitiyatro bulunuyor. Karabağlar Belediyesi sanatsal ve kültürel etkinliklerinbazılarını burada gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız

Söz konusu alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen vekonuya ilişkin bilgiler veren Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopuyüklenici firmanın çalışmalarını bir ay içinde tamamlayacağını, Nasrettin Hocaheykelinin başının da bu süre içerisinde yerine konulacağını söyledi.Yüklenicifirmanın çalışmalarından sonra belediye ekiplerinin alana gireceğini söyleyenSelvitopu “Belediye ekipleri ağırlıklı olarak çevre düzenlemelerini yapacaklar.Bu projeler bizden önce başlayan çalışmalar ve yarım bırakılamaz. Projenintamamlanması için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Amacımız en kısa zamandahalkımızın hizmetine sunmak olacak. ” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv