Vali Kıraç’tan İTB’ye veda ziyareti

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

Diyarbakır Valisi olarak atanan İzmir Valisi M.Cahit Kıraç, İzmir Ticaret Borsası’na veda ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Korkmaz, Yalçın Yılmaz, Bülent Uçak, Şeref İyiuyarlar, İlhan Zincircioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Moiz Hemsi, Meclis Katip Üyesi Salih Nejat İblar, Genel Sekreter Turan Sökeli hazır bulundu.

İzmir Ticaret Borsası’nda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimlerde oluşan yeni yönetimi kutlayan Vali M.Cahit Kıraç, “İzmir’de güzel anılarımız, dostlarımız oldu, her zaman güzelliklerle anacağız. Diyarbakır İzmir gibi güçlü bir kent. 10 bin yıllık Mezpotamya’nın da önemli bir kenti. Yaşanan sıkıntılar, kenti olması gereken seviyeden geride bıraktı, ama yaşadığımız bu yeni süreçle olması gereken konuma gelecektir. EXPO çalışmaları da hız kesmeden devam edecek. Kurumsal yapısı, projeleri hazır. Şu ana kadar çok iyi bir noktaya geldi, bundan sonra da aynı şekilde sürdürülecek” diye konuştu.
İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli de, “Sayın Valim, İzmir’deki görev süreniz boyunca insancıl ve doğal yapınız eşliğinde herkese dokunan çalışmalar gerçekleştirdiniz. Bu tarihi süreçte Diyarbakır’daki görevinizi çok önemsiyoruz. Sürece katkımız olması açısından, ilk meclis toplantılarımızdan birini Diyarbakır’da yapmayı arzu ediyoruz. Diyarbakır çok güzel bir kent. 12 Eylül 1980’den bir hafta önce, Van’da vali olarak görev yapan babamı ziyarete giderken, bu tarihi kentimizi görme fırsatı  bulmuştum. Çok büyük caddeleri ve güzelliğiyle beni etkilemişti” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv