Vicky’s Dekolte Bandı şıklığı

  • 0
  • 1.910
Yazı Boyutu:

Vicky’s Dekolte Bandı şık giyime önem veren kadınların yardımına koşuyor. Çok fonksiyonlu dekolte bandı, kadınlara pratik giyim çözümleri sunarken, gece şıklığını da özgürce yaşamalarına olanak sağlıyor.
 
Çok fonksiyonlu Vicky’s Dekolte Bandı sayesinde kadınlar, artık daha özgür. Tamamen şeffaf görünüme sahip bant, dışarıdan görünmeden sütyen askılarını gizlerken, hem gömlek dekoltelerini hem de gelinlikleri vücuda sabitlemeye yardımcı oluyor. Oldukça basit bir kullanıma sahip, çok amaçlı Vicky’s Dekolte Bandı, gömlek dekoltelerini kapatırken, aynı zamanda strapless sütyen ve etekleri de sabitliyor. Atkı ve diğer aksesuarların da istenen görünümde sabitlenmesi için oldukça pratik bir araç olan Vicky’s Dekolte Bandı kadınlara kıyafetleri içinde özgürce hareket etme olanağı sağlıyor.
 
Vicky’s Dekolte Bandı ile kadınlar artık gece kıyafetlerinin içinde hem daha özgür hem de daha şık. Giyim estetiğine hitap eden Dekolte Bandı, kadınlara kıyafetlerinin ve gelinliklerinin içinde daha fazla hareket özgürlüğü sunuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv