Volt Motor Turquality’de

VOLT Elektrik Motorları, Turquality Destek Programı’nda yer alma hakkını kazarak, Türkiye'nin "Ekonomideki Olimpiyat Takımı"na girdi.

  • 0
  • 915
Volt Motor Turquality’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

VOLT Elektrik Motorları, Turquality Destek Programı’nda yer alma hakkını kazarak, Türkiye'nin "Ekonomideki Olimpiyat Takımı"na girdi.
 Türkiye'nin "Ekonomideki Olimpiyat Takımı" olarak adlandırılan markalar arasına katılan VOLT Elektrik Motorları, elektrik motorları sektöründe Turquality Marka Destek Programı’na katılan ilk şirket oldu.
Türkiye’nin en seçkin endüstriyel markaları arasında yer alan ve 1987 yılında kurulan Volt Elektrik Motorları, Turquality Destek Programı’na kabul edildi. Saya Grup bünyesinde 2011 yılında dahil olmasının ardından Ar-Ge, kalite, teknoloji, inovasyon ve modernizasyon yatırımları ile Türkiye’nin lider elektrik motoru üreticilerinden biri haline gelen Volt Motor, günümüzde 16 ülkeye elektrik motorları ihracatı gerçekleştiriyor. Volt Motor, Turquality ile önümüzdeki yıllarda Türk Markası olarak dünyanın lider üreticilerinden birisi olmayı hedefliyor.

SANCAK: “ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEYİZ”
Volt Elektrik Motorları Genel Müdürü Hamit Sancak, “Turquality'de bir üst lige, yani Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için çalışıyorduk. Turquality belgesini alarak sektörümüzde bir ilki başardık. Artık dünya devlerinin yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde mücadele vereceğiz. Volt Elektrik Motorları olarak kendi sektöründe ilk Turquality firması olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin ihracat hedeflerine ulaşmasında; üretici ve ihracatçı firma olarak bizlerin kurumsal alt yapımızı uluslararası boyutta güçlendirmek ve hedef ülkelerde marka olmak adına çok önemli bir destek olan Turquality programının çalışmalarımıza ciddi anlamda ivme ve hız kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

“EN İYİSİ OLACAĞIZ”
“Türkiye ve Elektrik Motorları” denilince akla ilk gelen marka olmayı hedeflediklerini anlatan Hamit Sancak, “Dünyaya da bu alanda en iyi ürünü yapan olmak istiyoruz. İhracat yaptığımız ülkelerin sayısını her geçen yıl arttırarak, daha çok ülkeye ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

TURQUALITY İLE HEDEF ÜLKELER
“Üretimde, ihracatta ve ciroda Türkiye’nin 1 numaralı uluslararası “motor” markası olmak” yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Sancak, “Turquality Programın sağladığı destekler ile özellikle hedef ülkelerimizde Marka Algısı ve Bilinirliğimizi daha da artıracağız. Hedef ülkelerde pazar payımızı artırmaya yönelik pazarlama faaliyetlerimizin yoğunluğunu arttırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Böylelikle dünyada Elektrik Motoru sektöründe Uluslararası bir Türk Malı markası olarak yerimizi almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

POWERED BY VOLT
Sancak, hizmet verdikleri sektörlerde elektrik motoru ürünlerinin kullanımını dünya çapında arttırmak amacıyla yeni adım daha atacaklarını kaydetti.  Sancak, “Uluslararası arenada “Powered by Volt” içerik marka hedefimizi de gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

TURQUALITY VE MÜKEMMELLİK
Turquality’nin yanı sıra Türkiye Kalite Derneği (KALDER) öncülüğü EFQM Mükemmellik yolculuğunu da sürdürdüklerini vurgulayan Volt Elektrik Motorları Genel Müdürü Hamit Sancak, ‘Mükemmellik’ seviyesinde 3 yıldıza sahip olduklarını belirterek, hedeflerinin 4. Yıldızı da alarak “Mükemmellik” yolculuğuna devam etmek olduğunu açıkladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Tekstil’e Platin Ödül

Yeşil Hidrojen'in kamuda tek adresi olmalı

İspanya'ya WindEurope çıkarması

Marka başvurularının yüzde 7’si İzmir’den

Meyve suyu sektörü 2028 yılı için 1 milyar dolar ihracat hedefine kilitlendi

Batı Anadolu Serbest Bölgesi kapılarını açtı

Arşiv