WORLD TRAVEL MARKET’TE

  • 0
  • 742
WORLD TRAVEL MARKET’TE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir, İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı’na katıldı. Fuara katılım sağlayan heyette İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), Ödemiş Belediyesi, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) yetkilileri bulunuyor. Fuarda, Türkiye standının yanında İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir tanıtımı yapıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı.
İzmir Kalkınma Ajansı Tanıtım Dış İlişkiler Birim Başkanı Nazlı Kayı “WTM Londra Turizm Fuarı’na Türkiye standının yanında ayrı bir İzmir standıyla katılmış olmamız İzmir’e olan ilgiyi artırdı. İzmir’den fuara katılan tur operatörleri, seyahat acenteleri, otel yöneticileri turizm profesyonelleri dünyanın 185 bölgesinden gelen ve Türkiye’ye ilgi duyan turizmcilerle ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Mevcut işbirliklerinin geliştirilmesi sağlandı ve Türkiye’de henüz çalışılmayan yeni destinasyonlarla işbirlikleri yaratılmasıyla İzmir açısından oldukça verimli bir fuar oldu” dedi.
Her yıl toplam 50.000’i aşkın turizm sektörü, devlet ve uluslararası basın temsilcisinin birbirleriyle bağlantı sağlamak, anlaşma yapmak ve sektördeki gelişmeleri keşfetmek amacıyla katıldığı WTM Londra Turizm Fuarı, bu sene 36. kez düzenlendi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Turizm sezonuna erken giriş yaptı

Dekandan “Turizm Haftası” mesajı

Ramazan Bayramı’na özel Midilli seferi

Midilli seferleri için kapı vizesi şartları belli oldu

Vali Elban'dan Skal'ın dünya kongresine destek

İzmir, turizmde yine bir ilke imza atıyor

Arşiv