Yangın savaşçılarına çiçekli karşılama

Yangınla mücadele çalışmalarına destek vermek üzere geçtiğimiz Salı günü Muğla’ya giden Karşıyaka Belediyesi çalışanları ilçeye döndü.

  • 0
  • 349
Yangın savaşçılarına çiçekli karşılama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yangınla mücadele çalışmalarına destek vermek üzere geçtiğimiz Salı günü Muğla’ya giden Karşıyaka Belediyesi çalışanları ilçeye döndü. Aralarında arama-kurtarma aracı ve su tankeri şoförleri, veteriner hekimler ile park ve bahçe işçilerinin yer aldığı ekip, Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay adına Başkan Vekili Hayati Doğan, afet bölgesine gönüllü olarak giden ekibe gece-gündüz gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti ve çiçek sundu.
 
YARALAR BİRLİKTE SARILACAK
Başkan Tugay ile Muğla’ya giden ekiple birlikte; su tankerleri, ikram aracı, arama kurtarma aracı ve aletleri, baret, gözlük, maske, dezenfektan, su, sargı ve göz damlası gibi sağlık malzemeleri de bölgeye gönderilmişti. Görevliler bu süreçte Bodrum, Milas ve Köyceğiz’de yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına destek verirken; veteriner hekimler de yanlarına aldıkları tedavi malzemeleri ile alevlerin yaraladığı hayvanları tedavi etti, mama desteğinde bulundu. Ayrıca, Karşıyaka Belediyesi tarafından “Yaralarımızı birlikte sarıyoruz!” sloganıyla başlatılan destek kampanyası çerçevesinde afet bölgesindeki gerçek ihtiyaçları belirlemek için yerinde tespitler yapıldı. Bu doğrultuda, güncel ihtiyaç listesinin her gün Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı, destek vermek isteyen vatandaşların yardım malzemelerini Karşıyaka Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda oluşturulan Yangın Koordinasyon Merkezi’ne teslim edebileceği belirtildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv