YARDIMLAŞMANIN TEK ADRESİ

  • 0
  • 437
YARDIMLAŞMANIN TEK ADRESİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi’nin geçmiş yıllarda kurmuş olduğu Bornova Büyükpark’ın içinde bulunan Gençlik Merkezi, gençlerin birçok ihtiyacını karşılıyor.  Bu merkez gençlerin yeme-içme,ders çalışma,temizlik gibi temel ve elzem ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı oluyor.Gençlik Merkezi’nde kablosuz internetten; günlük gazetelere, satrançtan kitapların yerleştirildiği mini kütüphaneye kadar geniş bir hizmet alanı gençlere sunuluyor. İhtiyacı olan öğrencilere talep edilmesi halinde kıyafet yardımı yapılıyor.Ayrıca öğrenciler için öğle yemeği çıkıyor ve ücretsiz olarak dağıtılıyor. Gün boyu çay, kahve ve meyve suyu da yine ücretsiz. Öğrencilere verilen hizmet bununla da sınırlı kalmıyor. Ücretsiz çamaşır yıkama alanları ile Bornova Belediyesi, öğrencilere bu alanda da kolaylık sağlıyor.

ÖĞRENCI DOSTU “DOST KART”

Hayata geçirilen “Dost Kart” projesiyle Gençlik Merkezi üyesi öğrenciler çeşitli kafe, restoran ve marketlerden indirim hakkı elde ediyor. Anlaşmaya dahil olan iş yerleri öğrencilere yüzde 10’dan başlayarak yüzde 50’ye kadar indirim fırsatı sunuyor. Dost Kart uygulamasına öğrencilerin ilgisi artarak devam ediyor.
Çalışanların güleryüzlülüğü ile sıcak bir yuva ortamı sağlayan Bornova Gençlik Merkezi haftanın 7 günü sabah 08:00 ile akşam 10:00 saatleri  arası gençleri bekliyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv