YARIM YAMALAK DİZİSİNİN LANSMANI PASHA CLUB'DA

  • 0
  • 1.280
YARIM YAMALAK DİZİSİNİN LANSMANI PASHA CLUB'DA
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk-İngiliz ortak yapımı komeedi dizisi ''Bodrum Yarım Yamalak''ın lansmanı Bodrum'da  salı akşamı Pasha Club'te yapıldı.Tüm oyuncuların katıldığı lansmanda,Bodrum sosyetesinin  ünlü isimleride hazır bulundu.
Komedi dünyasının tanınmış oyuncularından Metin Yıldız'ın baş rolünü üstlendiği dizide İngitere'nin top modellerden Nicola Rocco,Tommy Edward, ile Türkiye'den Ogün Arslan, Canan Karaca, Yeşim Güven, Sinan Bengier, Sezer Ünver, Merve Işık Yazıcıoğlu, Ali Savaşçı, Aycan-Nurcan Şencan kardeşler gibi oyuncular rol alıyor. 
 
Çekimleri Bodrum, Londra ve İstanbul'da gerçekleşecek olan dizi Türk televizyonlarında ''Bodrum'da Yarım Yamalak'', Avrupa televizyonlarında ''Yes-No''ismiyle 60'şar dakika olarak yayınlanacak.
  
Dizinin yapımcılığını İngiltere'de yaşayan Türk asıllı Sezer Ünver Fatih Özcan, Gökmen Karakurt, ile John Clark yapıyor.
Yönetmenliğini Ömer Sarıkaya'nın yapacağı dizinin görüntü yönetmeni Hollywood'lu yönetmenlerden Joao Cerqverira ile Kıbrıslı Tayfun Burus ve Mehmet B.Arşehit üstlendi.
 
Dizinin senaristliğini Serdar Saraçoğlu ile uygulayıcı yapımcılar Fatih Özcan, Gökmen Karakurt ve Ulaş Koçer yapıyorlar.
Dizide yarım yamalak İngilizcesiyle,turistlerle iletişim kurmaya çalışanların   komik halleri anlatılacak.
Tahir YAMAN

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Arşiv