Yazgülü Aldoğan: Zafer Bayramını kutlayacak yüzümüz var mı?

  • 0
  • 943
Yazı Boyutu:

82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir SanatBahçesi’nde düzenlenen “Özgür Mikrofon” söyleşileri kapsamında konuk olanGazeteci- Yazar Yazgülü Aldoğan, “30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayacak yüzümüzyok” dedi. 

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün de aralarındabulunduğu çok sayıda fuar ziyaretçisinin ilgi ve beğeniyle dinlediği söyleşininkonuğu Yazgülü Aldoğan, Atatürk’ün Cumhuriyetin damarlarının teker tekerkoparıldığını söyledi.

Kademe kademe Milli bayramların yok edilerek dini bayramların öneçıkarıldığını belirten Aldoğan, “önce 23 Nisan’ın hedef oldu. Çocuklarıüşütmemek gibi bir bahaneyle 23 Nisan’ın okullara ve derslikleri tıkılması sıağlandı.Peygamberin değil de bir başkasının doğum günü olduğu rivayet edilen ve 1haftaya yayılan kutlamalar başlandı. Çocuklar çok vakit geçirmesin diye 19Mayıs törenleri ise   Yurt dışındaki Fetullah Gülen okullarındangetirilen ve o öğrencilerin Türkçe bilgilerinin sergilendiği bir Türkçe Olimpiyatlarıylagölgelenir oldu.
 
30 Ağustos’a gelince birinin kulağı ağrıdı, birisinin başı ağrıdı, birisininyurt dışı gezisi çıktı derken bu gün kutluyorlar. Yani yok edilen bayramların biriçocukların, biri gençlerin, bu da  ordununbayramıdır. Genelkurmay Başkanı’nın başkanlığında yapılan bir tebligat töreniydi. O, Şimdi Başkomutan olduğu içinCumhurbaşkanına verilen görevle Bu gün ilk kez Çankaya Köşkünde; Hangi zaferikazandıysa meydanlarda, onun namına tebrikleri kabul etti ve bu akşam ÇankayaKöşkü’nün bahçesinde resepsiyon verildi. Ha, Ordunun diğer mensupları Nerde? diyesorarsanız; 4 küsür yıldır Ergenekon, Balyoz, İzmir’deki Casusluk Davasıhepimizin ağzı açık izlediği ve dijital veriler dışında hiçbir kanıt olmadığı, terörüyelerinin gizli tanıklıklarıyla içerdeler. İbretle ve hayretleizlediğimiz  duruşmalarda özene bezenesuçsuzluklarını kanıtlamak için hazırladıkları savunmalarını dinlenmediğidavaların sonunda ceza evlerindeler. O nedenle Zafer Bayramını kutlayacakyüzümüz yok ” dedi.
Söyleşi sonunda Genel Müdür Mehmet Şakir Örs Aldoğan’a çiçek vererek teşekküretti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv