Yemekler sevgi ile hazırlanıyor

  • 0
  • 533
Yemekler sevgi ile hazırlanıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi yemekhanesi kalite ödülüyle taçlandırıldı. Temizlik, hijyen ve lezzet açısından en yüksek standartlarda hazırlanan, günde 400 personelin öğle tatillerini tatlandıran Buca Belediyesi yemekhanesi, Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nce kalite ödülüne layık görüldü. Aldıkları ödül için mutluluk duyduklarını söyleyen İşletme Müdürü Şükriye Güzel, kalitenin birinci amaçları olduğunu ve yemekleri sevgiyle hazırladıklarını söyledi.  

Buca Belediyesi yemekhanesi, günde 400 personel için hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler ile kalite ödülü aldı. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nin her yıl düzenlediği ‘Avrasya Kalite Ödülleri’nde Buca Belediyesi yemekhanesi sunduğu kaliteli, temiz ve lezzetli hizmeti ile ‘Avrasya Kalite Ödülü’ layık görüldü.

“KENDİ YEMEDİĞİMİZİ ARKADAŞLARIMIZA YEDİRMEYİZ”
Yemekhane kurulduğundan bu yana kaliteye çok önem verdiklerini söyleyen İşletme Müdürü Şükriye Güzel, “Çalışan arkadaşlarımız yemekleri sevgi ile hazırlıyorlar. İşlerini çok önemsiyorlar. Her şeyden önce kalite birinci amacımız. Bunları önemsediğimiz içinde yemek kalitesi çok yüksek oluyor” dedi.

MÜKEMMELLİĞE KAYITSIZ KALAMADILAR
İşlerini çok önemsediklerini ve burada yemek yiyen arkadaşlarını daha memnun etmek için çalıştıklarını söyleyen Aşçıbaşı Osman Mete Doğan ise “Tesadüfen dernek üyesi arkadaşlarımız geldi, yemeğimizi yedi, mutfağımızı gezdi. Bir resmi kurum mutfağının böyle mükemmel olmasına kayıtsız kalmayacaklarını belirttiler ve bize bu ödülü gönderdiler. Bu ödüle layık olduğumuz için gurur duyuyorum ve teşekkür ediyorum” diye konuştu
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv