YENER KARABAY FİDANLARDA YAŞAYACAK

  • 0
  • 657
YENER KARABAY FİDANLARDA YAŞAYACAK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

45 gün önce, tedavi gördüğü rahatsızlık sonucu 46 yaşında hayatını kaybeden Tekstil Mühendisi Yener Karabay için arkadaşları Ege Orman Vakfı ile birlikte 2 bin 125 fidanlık koru oluşturdu. Foça ağaçlandırma sahasında oluşturulan koruda fidan dikim töreni düzenlendi. Törende duygusal anlar yaşandı.   Fidan dikim törenine Yener Karabay’ın anne ve babası Naciye-Kemal Karabay, yakınları ve dostları  katıldı.

Fidan dikim töreninde bir konuşma gerçekleştiren Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Foça ağaçlandırma sahasında İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Gençol; “Yitirdiklerimizi fidanlarda  yaşatıyoruz. Genç yaşta yitirdiğimiz Yener Karabay’da  burada 2 bin 125 fidanda yaşayacak. Desteklerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. '' dedi.  

Yener Karabay’ın annesi Naciye Karabay ise duygusal anlar yaşadı. Naciye Karabay, “Yavrum aranızdan genç yaşta ayrıldı. Burada fidanlarda yaşayacak. 'Bütün arkadaşlarına teşekkür ediyorum. '' dedi.

Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Yener Karabay’ın anne ve babası Naciye ve Kemal Karabay ile korunun oluşmasında büyük emeği geçen  arkadaşı Özay İçerler Zorlu’ya plaket takdim etti. Ardından fidanlar Yener Karabay  anısına toprakla buluştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv