Yeni dönem hayırlara vesile olsun

  • 0
  • 576
Yeni dönem hayırlara vesile olsun
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Seçimler, demokrasinin önemli bir unsurudur. Türkiye’de ilkdefa Cumhurbaşkanlığı gibi yüce bir makamın seçimini halk yapmıştır. Milliirade  Cumhurbaşkanı olarak kimiistediğine ilk turda karar vermiştir.  Buanlamda demokrasi şöleni olarak adlandırdığımız bu seçimlerin öncelikle huzurortamı içerisinde gerçekleşmesinden mutluluk duymaktayız.
 
 
Sayın Başbakanın, zaferini pekiştirmesi, alınan başarılarıntesadüf olmadığını kanıtlaması açısından 12. Cumhurbaşkanlığı görevini siyasikariyerinde önemli bir dönüm noktası olarak görüyor ve tebrik ediyoruz. Yenidönemin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini yürekten diliyoruz.

Bizler iş dünyası olarak istikrarın ne anlama geldiğiniyaşayarak tecrübe etmiş bir kesimiz. İstikrardan bizim anladığımız aslındasadece ekonomi değildir. Demokrasiyi geliştirme, toplumsal barış ve huzurortamını artırma da önceliklerimiz arasındadır.

Bu anlamda Sn. Erdoğan’ın Balkon konuşmasında yer vermişolduğu; “74 milyonun her bir ferdinin yaşam tarzı, inancı, değerleri bizimüstümüzde mübarek bir emanettir.” sözlerini çok kıymetli buluyoruz.

Türkiye, bugünden itibaren yeni bir seçim sürecine dahagirmiştir. Son 1,5 yıla 3 seçim sığdıracak ülkemizde, ekonominin geridekalmaması en büyük temennimizdir.

Zira; jeopolitik riskleri, FED kararları ve yapısalsorunları ile birlikte kritik bir dönemeçte olduğumuz bir gerçektir. O nedenlede, olası Kabine değişimi ile birlikte, kırılganlıklarımızın giderilmesiyönünde ve 2023 hedeflerimiz doğrultusunda reformlara hız verilmeli, üretiminve üreticinin yeniden ayağa kalkması için yeni politikalar geliştirilmelidir.Bizler bu hususta her türlü desteği vermeye hazırız.

Yeni Cumhurbaşkanımıza bu önemli süreçte başarılarınınartarak devamını dilerken, Sayın Abdullah Gül’e de ülkemize yapmış olduğukatkılardan ve sağduyulu yaklaşımından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Maddi ve manevi kazanımlarını zenginleştirerek gelişenTürkiye özlemimizin altını çizer, yeni sürecin barış ve huzur içerisinde bunavesile olmasını dilerim.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv