YENİ DÜNYA VAKFI TEMSİLCİLERİ BAŞKAN BADEM’İ ZİYARET ETTİ

  • 0
  • 665
YENİ DÜNYA VAKFI TEMSİLCİLERİ BAŞKAN BADEM’İ ZİYARET ETTİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yeni Dünya Vakfı Genel Koordinatörü Yunus Bostancı, Uşak eski Milletvekili Alim Tunç ve Ödemiş Yeni Dünya Vakfı ilçe temsilcileri Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.

Yeni bir dünyanın kurulması için sorumluluk almaktan çekinmeyen, kişiliği ve karakteri sağlam, kendisini ülkesine ve insanlık âlemine vakfetmeye hazır bir gençliği yetiştirmek amacıyla kurulan Yeni Dünya Vakfı, Ödemiş’te temsilcilik açmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalar kapsamında ilçeye gelen Yeni Dünya Vakfı Genel Koordinatörü Yunus Bostancı ve Uşak eski Milletvekili Alim Tunç Başkan Badem’i ziyaret etti. Alim Tunç konuşmasında Belediye Başkanı Mahmut Badem’e teşekkür ederek; “Sizlerin sayesinde Ödemiş’te temsilciliğimizi açacağız ve gençlerimize sahip çıkacağız” dedi.

Badem; “Yeni Dünya Vakfı; gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili,  kültürlü, ahlaklı, yeniliklere açık olmalarını sağlayarak, ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. Aynı zamanda vakfın, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs verilmesi ve özellikle kız çocuklarımızın okutulması konusunda ciddi çalışmaları var. Kendilerini kutluyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv