Yeni öğrenciler Dost Kart’a yoğun ilgi gösteriyor

  • 0
  • 539
Yeni  öğrenciler Dost Kart’a yoğun ilgi gösteriyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Ege Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilen Dost Kart Projesi’ne kayıt için gelen öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Bornova Belediyesi, Dost Kart’ın kayıtlarını Ege Üniversitesi Kampüsü’nde kurduğu  stantta yapıyor. Öğrencilere ve ailelerine Bornova Belediyesi’nin sunduğu imkanlar anlatılıyor.

Bornova Belediyesi, üniversite öğrencilerine esnaftan indirimli alıveriş yapma ve Büyük Park içerisindeki Prof. Dr. Türkel Minibaş Gençlik Merkezi yararlanma imkanı sunduğu Dost Kart’ın tanıtımını Ege Üniversitesi Kampüsü’nde kurduğu stantta yapıyor. Spor Salonu önündeki stantta kayıt için kampüse gelen öğrencilere ve ailelerine Bornova Belediyesi’nin Dost Kart aracılığıyla sunduğu imkanlar anlatılıyor ve kayıtları alınıyor. Tanıtım standında ağırlanan misafirler, Bornova Belediye’nin ikram aracından da yararlanabiliyor.

ÖĞRENCİLERE BİRÇOK OLANAK SUNULUYOR
 Dost Kart sahibi öğrenciler, Büyük Park içeresindeki Bornova Belediyesi Türkel Minibaş Gençlik Merkezi’nin tüm olanaklarından ücretsiz yararlanıyor. Yemeğini yiyip, çayını kahvesini ve soğuk içeceklerini içebiliyor, internetten ve çamaşırhanesinden yararlanıyor. Merkez'de satranç, tabu, scrable, jenga gibi oyunlar oynanabiliyor. Günlük gazetelerin yanı sıra haftalık ve aylık dergiler bulunuyor. Üniversite öğrencilerinin sergi, dinleti, toplantı gibi kulüp çalışmalarını yapabilmeleri için de mekanların yaratıldığı Merkez'de 3 bin kitaplık bir kütüphane de bulunuyor.
Bornova'da projeye katılan üye işyerlerinin indirimlerinden, İzmir'deki üniversitelerde öğrenim gören bütün öğrenciler yararlanabiliyor.
İZMİR(Ege Ajans/Nurdan Dinçer)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv