Yeni şantiye binasında hizmet dönemi

  • 0
  • 983
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Uğur Mumcu Mahallesi’ndeaçılan yeni şantiye binasında teknik birimlerin çalışmalarını denetledi. Birimmüdür ve amirleriyle toplantı yapan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, yeni binadayürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
 
 
16 bin 500 metrekarelik alanda kurulan yeni şantiyebinasının faaliyete başlamasının ardından; fen, temizlik, park ve bahçelermüdürlükleri birimlerinin çalışanlarını yerinde inceleyen Çiğli BelediyeBaşkanı Hasan Arslan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara hız verdi.İşçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan binada araç bakımüniteleri, konteyner, bank gibi malzemelerin üretim atölyeleri, yemekhane,fitness salonu, duşlar, soyunma odaları, çay ocağı, toplantı salonu, doktor,berber ve sendika odalarını tek tek gezen ve eksikleri not eden Başkan HasanArslan, personelden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
 
 
İYİ BİR EKİP ÇALIŞMASI SAĞLANACAK
Çiğli Belediyesi tarafından hizmetlerin daha verimli vekaliteli hale getirilmesi amacıyla projelendirilen İzmir’in en donanımlı vemodern şantiyesi artık yeni yerinde, personeliyle Çiğlili vatandaşlara hizmetgötürecek. Binadaki birimleri tek tek gezerek personelle görüşen Başkan HasanArslan, “İzmir’in en donanımlı ve modern şantiye binasında görev yapan belediyepersonelimizin daha iyi koşullarda hizmet vermesini istiyoruz. Vatandaşa en iyihizmeti vermenin yolunun personelimizin sağlıklı bir ortamda çalışmasındangeçtiğini biliyoruz. İnanıyoruz ki çalışan arkadaşlarımız için de güzel birmotivasyon kaynağı olacak. Çok iyi bir ekip çalışmasının yürütüleceğineinanıyorum. Yeni yerimizde çok daha verimli ve kaliteli hizmet üretmeyebaşladık” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv