Yılın Aşk Filmi “ACI TATLI EKŞİ” İzmir’i Ağlattı

Çocukluk arkadaşı Duygu (Özge Özpirinçci) ve Murat’ın (Buğra Gülsoy) üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk dolu hikayesinin konu alındığı “Acı Tatlı Ekşi” 22 Aralık Cuma günü vizyona girdi.

  • 0
  • 724
Yılın Aşk Filmi “ACI TATLI EKŞİ” İzmir’i Ağlattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çocukluk arkadaşı Duygu (Özge Özpirinçci) ve Murat’ın (Buğra Gülsoy) üniversitede başlayan ve yıllara uzanan aşk dolu hikayesinin konu alındığı “Acı Tatlı Ekşi” 22 Aralık Cuma günü vizyona girdi.  

İstanbul’da yapılan galanın ardından filmin başrol oyuncuları Buğra Gülsoy ile Özge Özpirinçci ve filmin yönetmeni Andaç Haznedaroğlu ,BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans organizasyonu ile Optimum İzmir’de seyircili izlemede sinemaseverlerle biraraya geldi.

Filme büyük ilgi gösteren sinemaseverler tüm salonları doldurdu. Filmi izleyen seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.

İZMİR BASINI DA “ACI TATLI EKŞİ”YE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
İzmir basını ile buluşan filmin oyuncuları ve yönetmeni izleme öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Andaç Haznedaroğlu
“Filmin bir kısmını Alaçatı’da çektik. Çok güzel bir yer. Uzun zamandır da bir film çekilmedi. Bizim en çok sevdiğimiz yerlerden biri oldu. Çağımızın ritmi çok hızlı. Bir aşk hikayesini en güzel nasıl anlatabiliriz diye düşünürken böyle bir tür ortaya çıktı. Görsel olarak da filmimiz gerçekten iddialı diyebilirim. Herkesin seyretmesini istiyoruz. Güzel bir film oldu” dedi.

Özge Özpirinçci
“Benim filmdeki sualtı sahnelerim Deliklikoy’da çekildi. Çekimler yaklaşık 3 saat sürdü.  Su inanılmaz soğuktu. Çok üşüdüm ama sahnelerimiz çok güzel oldu. Her dakikasına değdi. Rolüme hazırlanırken ilk kez bu kadar yoğun bir hazırlık süreci geçirdim. Yaklaşık 3 ay Andaç hoca bizi kampa aldı. Üretken ve disiplinli bir süreç oldu” diye konuştu.

Buğra Gülsoy
“Filmimizde bir çok duygu var. Hepimizin günlük hayatında yaşadığı duygular. Benim de öyle. Gerçek duygulardan esinlenilmiştir diyoruz biz filme. Güzel bir çalışma oldu. Andaç ile öncesinde senarist yönetmen çalışması yaptık. Aslında Murat karakterini ben oynamayacaktım. Ama Andaç da bu işe sen hakimsin Murat’ı sen oynamak ister misin dedi. Ben de seve seve kabul ettim. Sonrasında da Özge casta dahil oldu.” diyerek duygularını dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv