Zabıta Haftası’nda Zabıta Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı

Bornova Belediyesi Zabıta Ekipleri 1-7 Ağustos Zabıta Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu, vatandaşlara çiçek dağıttı.

  • 0
  • 831
Zabıta Haftası’nda Zabıta Müdürlüğü yeni binasında hizmet vermeye başladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi Zabıta Ekipleri 1-7 Ağustos Zabıta Haftası  kapsamında düzenlenen etkinliklerde  Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu, vatandaşlara çiçek dağıttı. Zabıta merkezini ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, baklava dağıtarak çalışma arkadaşlarının zabıta haftasını kutladı. Bu arada Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Zabıta Haftası’nda Evka-4’deki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

1-7 Ağustos Zabıta Haftası kapsamında vatandaşa çiçek dağıtan Bornova Belediyesi Zabıta Ekipleri örnek olacak bir davranışta da bulundu. Türk Kızılayı ile iletişime geçen zabıtalar, Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Bağış aracına giderek kan verdi..Hafta kapsamında çeşitli etkinliklere imza atan zabıta ekipleri, vatandaş ve esnafa karanfil de dağıttı.

Zabıta Haftası’nda Bornova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları güzel bir sürpriz yaşadı. Zabıta Müdürlüğü Evka-4’deki yeni binasında hizmet vermeye başladı. Zabıtaları kan bağışında yalnız bırakmayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka 4’ta bulunan Zabıta Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Zabıta haftasını kutlayan Başkan Atila, çalışma arkadaşlarına baklava dağıttı.

Zabıta memurlarını gösterdikleri  duyarlılıktan dolayı tebrik eden Başkan Olgun Atila, “Arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyoruz. Farkındalık oluşturan örnek bir davranışta bulunan zabıta arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.  Bu vasıtayla da buradan bütün vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımızın mutluluğu için zabıta ekiplerimiz örnek çalışmalar yapıyor . Bu arada yeni zabıta müdürlüğü binamızın da hayırlı olmasını diliyorum. Arkadaşlarımız burada Bornovalı hemşerilerimize daha da kaliteli hizmet üretecekler” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Arşiv