Zabıtanın her zaman yanındayız

  • 0
  • 688
Zabıtanın her zaman yanındayız
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Tüm-Bel-Sen 2 No’lu Şube tarafından düzenlenen ve Karabağlar Belediyesi zabıta personelinin katıldığı kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi. Zabıtaların yoğun çalışma temposunda görev yaptıklarını ifade eden Başkan Selvitopu “Zabıtaların her zaman yanındayız. Sizler klasik memur görevi yapmıyorsunuz. Belediyelerin kolluk kuvvetisiniz. Sizlerin haklarının, özlük haklarınızın verilmesi bizim en temel görevimiz olmalı” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesina ait Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’nde Tüm-Bel-Sen tarafından düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Başkan Yardımcısı Ali Asker Yevimli, Tüm-Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Faruk Vergili, sendikanın iş yeri temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri belediyenin zabıta personeli katıldı.

Komisyon oluşturacağız
Toplantıda söz alan Tüm-Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Faruk Vergili, zabıtaların belediyelerin görünen yüzü olduğunu ve her türlü zorluğa karşı hizmet verdiklerine dikkat çekerek “2 yıl önce de özlük haklarınız için Ankara'ya beraber yürüdük. Sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı sık sık toplantılarda gündeme getiriyoruz. Önümüzdeki günlerde zabıta komisyonu oluşturacağız. Sizlerin de bu komisyonda yer almanızı istiyoruz.” dedi.

Her zaman yanınızdayız
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise zabıta görevi yapmanın yerel yönetimlerde kolay iş olmadığını, kent yaşamı için çok çok önemli bu görevi yaptıklarını belirterek her zaman zabıtanın yanında yer aldıkları mesajını verdi. Zabıtanın görevini yerine getirirken karşılaştıkları güçlükleri de dile getiren Başkan Selvitopu,  iş hayatında hep birtakım haksızlıklar olduğunu,  iktidar partisinin çıkardığı yasalarda eksiklikler yer aldığını ve çalışanlara yönelik görevlerini bazen bu nedenlerle yerine getiremediklerini hatırlattı. Selvitopu şöyle konuştu: “Zabıtanın ayrı bir statüsü olmasında fayda var. Klasik memur görevi yapmıyorlar.  Belediyelerin kolluk kuvveti sonuçta. Böyle bir çalışma olduğunda ona göre düzenleme yapılması gerekir. Bize düşen görev olursa da elimden geleni yapmaya hazırım. Zabıtanın her zaman yanındayız.”

Konuşmaların ardından Tüm-Bel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Faruk Vergili, katılımlarından dolayı Başkan Selvitopu'na çiçek vererek teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin bilim insanı lise öğrencileri tıp projeleriyle yarıştı

İZSU'da bayrak değişimi

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Arşiv