Zarlar, eğitim için atıldı

İZSİAD İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tavla Turnuvası, FOLKART Carrera’da gerçekleşti.

  • 0
  • 551
Zarlar, eğitim için atıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İZSİAD İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tavla Turnuvası, FOLKART Carrera’da gerçekleşti.

FOLKART Yapı ve FOLKART Carrera Spor Kompleksi sponsorluğunda düzenlenen  organizasyona, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak başta İzmir’in iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Herkesin kişi başı 250’şer TL ödeyerek dahil olduğu turnuvanın geliri, (TEV) Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi’ne bağışlandı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, keyifli vakit geçirerek sosyalleşirken eğitime de destek vermeyi amaçladıklarını söyledi. İZSİAD’ın  keyifli ve birbirine sıkı sıkıya bağlı büyük bir aile olduğunu belirterek, “Kentimizin ve ülkemizin meselelerine odaklanmanın yanı sıra sosyal organizasyonlarda bir araya geliyoruz. Eğitime destek verdiğimiz için mutluyuz. Benzer projelerimiz devam edecek” dedi.

Turnuvanın şampiyonu, yarı finalde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleyen Serkan Tunçalp oldurken, Tayyar Fırat ikinci; Sebahattin Evcin üçüncü oldu. İlk üçe giren katılımcı, FOLKART Carrera Spor Kompleksi’nden farklı  paketlerde birer yıllık üyelik kazandı. Ödüller, İZSİAD Başkan Yardımcısı Ali Talak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Durmaz tarafından verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv