Zeka geliştirilebilir

  • 0
  • 855
Yazı Boyutu:

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel,  İzmir Bahçeşehir Koleji'nde ' 21’nci yüzyılın Eğitim Becerileri' konulu bir konferans verdi.
 
Konferans Salonu’nda düzenlenen ve çok sayıda velinin ilgiyle izlediği konferansta konuşan Yücel, dünyada eğitimin nasıl olması gerektiği konusunda çok araştırma yapıldığını belirterek  kurum olarak bu çalışmalara katıldıklarını ve çok yakından takip ettiklerini söyledi. Zekanın gelişebildiğini ve geliştirilebildiğini anlatan Yücel, “Grubumuz şu an Avrupa'nın en büyüğü. Amacımız dünyanın en iyi eğitim kurumlarından biri olmak. Dünyada faaliyet gösteren eğitim fakültelerini biraraya toplamak istiyoruz. Dünya Eğitim Fakülteleri Birliği'ni oluşturuyoruz. Santa Barbara'da yaptığımız toplantıya dünyanın çeşitli ülkelerinden 100'e yakın eğitim fakültesi dekanı katıldı. En zengin veya en fakir ülkeler de eğitime yatırım yapıyor. Amacımız dünyada eğitimle ilgili yapılan çalışmaları, tüm ülkelere anlatmak istiyoruz" dedi.
İzleyicilerin sorularını da yanıtlayan Yücel, bilginin sürekli güncellenmesi gerektiğini belirterek, kendini yenileyen, öğrenen öğretmen istediklerini ve öğretmen yetiştireceklerini anlattı.

Yücel’in konuşmasının ardından Prolivus Öğrenme ve Gelişim Çözümleri yetkilisi Mehmet Akal, Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile birlikte öğrenme ve gelişimde teknolojiyi uygulamalı olarak anlattı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv