1.Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi” gerçekleştirilecek

  • 0
  • 1.268
1.Ulusal Kadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi” gerçekleştirilecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege ÜniversitesiHemşirelik Fakültesi Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı, TJOD-TürkiyeJinekoloji ve Obstetrik Derneği İzmir Şubesi, Kadın Sağlığı Hemşireliği Derneğive Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hemşirelik Yönetimi ortaklığında, “1. UlusalKadın Hastalıkları ve Ana Çocuk Sağlığı Kongresi” düzenlenecek.  Kongre 18-19 Aralık 2014 tarihleri arasındaEge Üniversitesi Tıp Fakültesi Muhittin Erel Amfisi’nde gerçekleştirilecek.

 

Ana Teması “Kadın Hastalıkları” olan kongrede, “KadınSağlığının İyileştirilmesi, Stratejiler, Kanıt Temelli Yaklaşımlar” ile ilgiligelişmeler ve son görüşler aktarılacak. Etkinlikte  alanlarında uzman konuşmacılar katılımcılarlabuluşacak.

 Kadın sağlığınıngeliştirilmesi ve iyileştirilmesindeki güncel yaklaşımların da irdeleneceğikongre; multi-disipliner olarak düzenlenecek ve sağlık profesyonellerine, kadınsağlığı alanında çalışan diğer meslek gruplarına önemli katkılar sağlayacak.

 

Birincisi düzenlenecek olan etkinliğin Kongre Başkanlığı’nıProf. Dr. Ümran Sevil, Kongre Eş Başkanlığı’nı ise Prof. Dr. Fatih Şendağyapacak.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yeni Teknolojiler Hayat Kurtarıyor

5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Arşiv