2013 Maden İhracatçılarının yılı olacak

  • 0
  • 943
Yazı Boyutu:

Yerel seçimler için start veren CHP Konak İlçe Örgütü çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. CHP'liler  Alsancak'ta esnafları tek tek ziyaret edip, dertlerini dinledi, sorunların çözümüne dair  proje üretme ve çalışma yapma sözü verdi.
 
Ziyaretler Aralıksız Sürüyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu üyeleri 'Bir Elde Sen Tut' projesi kapsamında gezi ve ziyaretleri aralıksız sürdürüyor. CHP Heyeti aralarında CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Fahri Elmas'ın olduğu çok sayıda partili ile birlikte Kültür ve Alsancak Mahallesi'nde sokak sokak gezerek mahalle esnafını ve vatandaşları dinledi.
 
Halkımız CHP'nin İktidarını İstiyor
Çalışmalara dair açıklama yapan Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Gül Kalkan, 'Toplumun tüm kesimleriyle bütünleşerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz ve misafiri olduğumuz Kültür ve Alsancak mahallesi sakinleri de güzel günlerin CHP iktidarı ile olacağına yürekten inanmış durumda. Bu da bizleri çok mutlu ediyor' dedi.
 
'Yüzler Gülsün, Sorunlar  Çözüm Bulsun, Gönüller Şen Olsun' Diye Proje Üretiyoruz
Bir Elde Sen Tut Projesi İletişim Koordinatörü Ayça Şengül Günaydın ise 'Komisyonun göreve başladığı ilk günden bu yana vatandaşlarımızı ve esnafımızı yerinde ziyaret ederek sürekli görüştüklerini belirterek, 'CHP iktidarı yolunda politikalarımızı anlatarak, esnafın sorunlarına çözüm bulma, sorunlarının çözümüne katkı koyma adına ziyaretlerde bulunuyoruz. Konak ilçemizde Başkanımız Hakan Tartan'ın üstün gayretleriyle yapılan birçok hizmet var. Bu nedenle yerel yönetimlerle ilgili şikayetlere rastlamıyoruz. Halkımızın şikayetlerinin büyük çoğunluğu genel yönetimle alakalı. Zaten bizlerde çalışmalarımızda halkımızın yanında olmayı ve sorunların çözümü için gerekli mücadeleyi vermeyi amaç edindik. Bu amaç doğrultusunda toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşarak şehrimize, ilçemize, hemşehrilerimize faydalı olup başta Konak ilçemiz olmak üzere tüm İzmir'de  yüzler gülsün, sorunlar  çözüm bulsun, gönüller şen olsun diye projeler üretiyoruz. Bu çalışmalarımızın partimizin iktidar yürüyüşüne katkı vereceğine gönülden inanıyoruz' dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv