21 branşta ücretsiz kurs

  • 0
  • 994
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi sosyalbelediyecilik anlayışıyla gençlere kadınlara ve çocuklara yönelik ücretsizmesleki eğitim ve hobi kurslarını sürdürüyor. 2013-2014 eğitim dönemi boyunca21 branşta düzenlenecek kursları bitirenlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylısertifika da verilecek. 

KarabağlarBelediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Karabağlar Halk Eğitim MerkeziMüdürlüğü işbirliği ile ilçenin farklı noktalarındaki kurs merkezleri ve EngelliDanışma Merkezi’nde 21 branşta düzenlenecek kurs kayıtları başladı.  Kurslara kayıt yaptırmak isteyenler,Üçkuyular, Eskiizmir, Özgür Mahallesi, Limontepe, Bozyaka Kurs Merkezleri ileEngelli Danışma Merkezi’nde düzenlenecek kurslara aynı merkezlerden kayıtyaptırabilirler. 414 76 57 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler. 

21 BRANŞTA SERTİFİKALI KURS

Yılboyunca kayıtların alınacağı ücretsi kurslara Karabağlar’da yaşayanvatandaşların katılmalarını istediğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı SıtkıKürüm, “Her hobi ve meslek edindirmeye yönelik ücretsiz kurslar düzenliyoruz.Bu kurslar sayesinde bu güne kadar çok sayıda kişiye okuma yazma öğrettik,dikiş-nakış ve takı tasarımı gibi kurslarıyla pek çok kadına Milli EğitimBakanlığı Onaylı sertifikalarıyla meslek edindirdik. Kurduğumuz AlınteriStantlarında yaptıkları ürünleri satma ve para kazanma fırsatı kazandılar.Amacımız gençlerimizin, kadınlarımızın bu kurslara katılarak hem boşvakitlerini değerlendirmeleri hem de meslek edinmeleri. Karabağlar’dayaşayanları kurslarımıza davet ediyoruz” dedi. Takı Tasarımı, İngilizce, Tel Kırma, Keman,Okuma-yazma, Gitar, Yetişkinler için modern dans, Dikiş-nakış, Almanca, İşaretDili, Pastacılık, Türk Sanat Müziği Korosu, Çocuklar için bale, Yazarlık,Engelli Bakımı, Bilgisayar, Aşçılık, Kitre Bebek Yapımı, Ahşap Boyama, Bağlama,Türk Halk Müziği Gençlik Korosu kurslarını dileyen herkes başvuru yapabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

‘Tescilli’ başarı

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Arşiv