24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İTK’DA BİR BAŞKA KUTLANDI

  • 0
  • 1.538
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İTK’DA BİR BAŞKA KUTLANDI
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İTK’lı yöneticiler, idareciler, öğretmenler ve çalışanlar Kaya İzmir Thermal & Convention’da düzenlenen ödül töreni ve baloda bir araya gelerek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü coşkulu bir şekilde kutladılar.

Ödül töreninin açılış konuşmasını İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış gerçekleştirdi. Tatış konuşmasında sürdürülebilir kalkınma için eğitimin önemine, ülkelerin kalkınması için aydın ve erdemli bireylerin çoğalması gerektiğine ve bu noktada da öğretmenlik mesleğini seçenlere büyük görevler düştüğünü belirtti. Sözlerine öğretmenlik mesleğinin ulvi ve yüce bir meslek olduğunu söyleyerek devam eden Tatış, meslek yaşantılarına yeni başlayan öğretmenlerini seçtikleri meslekten dolayını kutladığını ifade etti.

İTK'da 25. ve 35. yılını dolduranlara ödülleri verildi
Açılış konuşmasının ardından bu yıl içinde emekli olan  İzmir Özel Türk Fen Lisesi Müdürü Şaban Yapacıoğlu’na İTK Rozeti, İzmir Özel Türk Koleji’nde 25 yıllarını dolduran Özel Türk Koleji Marmaris Kampüs Müdürü Aşkın Saraç, İzmir Özel Türk Ortaokulu Müdür Yardımcısı İsmail Takmak, İzmir Özel Türk Koleji Yatakhane Sorumlularından Müşerref Kaymakçı ve İzmir Özel Türk Koleji Vezne Sorumlusu Şermin Bayık’a  ve İzmir Özel Türk Koleji’nde 35 yıllarını dolduran her ikisi de İzmir Özel Türk Koleji Mezunu olan; İzmir Özel Türk Koleji Büyükçiğli Kampüsü Kampüs Müdürü İpek Deniz ve İTK İngilizce öğretmenlerinden Zerrin Babayiğit’e gümüş tabak hediye edildi.
Ödül töreninde kısa bir konuşma gerçekleştiren İTK Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Tatış; “ İzmir Özel Türk Koleji Türkiye’nin geleceğine hizmet eden bir kurumdur. Rahmetli babamdan devraldığımız bu kurumu çalışmalarıyla yücelten, değer katan ve bugünlere getiren öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İTK mezunlarından "Eski Dostlar"
Ödül töreninin ardından,  meslek hayatlarına İTK’da başlayan stajyer öğretmenlerin yemin törenine geçildi.  Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, ahlaki sorumluluklarının bilincinde, ülkelerini seven genç nesiller yetiştirmek ve öğretmenlik mesleğinin sorumluluklarını her koşulda yerine getirmek için yemin eden genç öğretmenler yemin töreni sonrasında dakikalarca alkışlandı. Öğretmen Marşı ile sona eren törenin ardından gala yemeğine geçildi.
İzmir Özel Türk Koleji Kurumsal İletişim Departmanı tarafından hazırlanan İTK Öğretmeni filmi ile başlayan gala yemeğinde, İzmir Özel Türk Koleji mezunlarından trompet sanatçısı ve akademisyen Uğur Sayınbatur ve İzmir Özel Türk Koleji mezunlarından opera sanatçısı ve akademisyen           Ahmet Utku İTK’daki anılarını anlattılar ve öğretmenleri için Eski Dostlar şarkısını seslendirdiler. İTK’lı mezunların performanslarından sonra İTK Bornova ve Marmaris Kampüsü öğretmenleri zeybek gösterileri gerçekleştirdi.  Pasta kesimi ve İTK Marşı’nın söylenmesiyle devam eden gecede, İTK’lılar doyasıya eğlendiler.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv