3 ay önce kuruldu, basketbolda 3. oldu...

  • 0
  • 746
3 ay önce kuruldu, basketbolda 3. oldu...
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karşıyaka'nın 3 ay önce kurulan yeni spor kulüplerindenKarşıyaka Starları, ilk kez katıldığı İzmir Basketbol Ligi'nde 3. olarak büyükbaşarı elde etti. 32 Takımın katıldığı ligde şampiyonluğu şansız bir şekildekaçırdıklarına üzüldüklerini belirten antrenör Tolga Akyel, "Yine dekuruluşumuzun 3. ayında ilk kez katıldığımız ligde aldığımız sonuç gerçektenbaşarılı. Kulübümüze ilk kupayı kazandıran tüm oyuncularımı yürektenkutluyorum" dedi.

Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü Başkan vekili Yiğit Erboy, ragbidensonra basketbolda şampiyonaya katıldıklarını belirterek, "Türkiye BayanlarRagbi Şampiyonası'nda 5. olduk. Basketbol büyük erkek takımımız da grubunda 2.olarak, finallere kaldı ve finallerde de başarı sağladı. Ekibimizin 3.lüğügerçekten alkışlanmalı. İlk yılında, basketbol takımımızın başarısı bizlerimutlu etti. Yönetim olarak antrenör-kaptan Tolga Akyel başta olmak üzere, tümoyuncularımızı kutluyoruz" dedi. 


Son maçını cumartesi günü oynayan Karşıyaka Starları, pazar günü düzenlenenkupa törenine Antrenör-Oyuncu Tolga Akyel ve 3 oyuncu ile giderek 3.Lükkupasını Basketbol Federasyonu İzmir İl temsilcisi Halil Öztürk'ün elindenaldı.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv