3. Nostalji turnuvasında final heyecanı

  • 0
  • 687
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından büyük ilgiyle takip edilen 3.Geleneksel Nostalji Futbol Turnuvası heyecanlı final karşılaşmasıyla sona erdi.Finale kalan Halk Eğitimspor, Güzeltepespor’u 8 – 2 yenerek şampiyon oldu. Çiğli ve çevre ilçelerden 27 takımın 35 yaş ve üstüfutbolcularıyla katıldığı 3. Geleneksel Nostalji turnuvası sona erdi.  117 maçın ardından finale kalan HalkEğitimspor ve Güzeltepespor’un mücadelesi nefes kesti. Halk Eğitimspor  rakibini 8 – 2 yenerek finale adını yazdırdı.Takımın kupasını Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ile Çiğli Kaymakamı MustafaArı verdi. Turnuvanın sonunda yaşanan coşku ise görülmeye değerdi.

Önce şöhretler maçıoynandı
Final karşılaşması öncesi Kaymakam Mustafa Arı’nın da bizzatoynadığı nostalji karması ile İzmir şöhretler karmasının maçı yapıldı. İzmirşöhretler karmasında Yusuf Tepekule gibi oyuncular yer aldı.

Başkan Metin Solak;“Dostluk kazandı”
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, 3. Sü düzenlenennostalji turnuvasında dostluğun ve centilmenliğin kazandığını söyledi. 35 yaşınüstündeki genç delikanlıları futbol potasında birleştirdiklerini belirtenBaşkan Solak, 3 aydır oldukça çekişmeli mücadeleleri keyifle izlediklerinisöyledi. Aileleri de tribünlere çekmeyi başardıklarının altını çizen BaşkanSolak; “Bizler için dostluk arkadaşlık, centilmenlik gibi kavramlar önemli. Bumaçlarda da bunu yaşadık. Beraber coştuk beraber üzüldük. 3 ay boyunca devameden müsabakalarda canla başla mücadele eden tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum.Bir sonrakini sonbaharda yapacağız” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv