3 ödülün 2’si İzmir

  • 0
  • 792
3 ödülün 2’si İzmir
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kağıtsız hastane uygulamalarından dolayı bir özel ödül daha Avrupa’dan geldi...

Avrupa Komisyonunun desteği ile Letonya’nın Başkenti Riga’da gerçekleşen e-Sağlık Haftası (eHealth Week 2015) kapsamında “Stage 6 Dijital Hastane” ödül töreni düzenlendi. Ülkemizden Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Avrupa genelinde toplam 6 hastane arasına girerek ”Stage 6 Ödülü” almaya hak kazandı.

Ödül törenine Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari Birim Sorumlusu Cihan Bektaş, İzmir Güney KHB Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Murat Türkyılmaz ve Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Prof. Dr. Enver Altaş katıldı.

Stage 6 ödülüne layık görülen Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ödülü, HIMSS Genel Sekreteri tarafından hastanemiz adına İdari Birim Sorumlusu Cihan Bektaş’a takdim edildi. Ödülü alan Bektaş “Avrupa genelinde Seviye 6 ödülü alan toplam 6 hastanenin 3’ünün ülkemizden çıkmış olması hepimizi çok gururlandırdı. Seviye 6 Dijital Hastane Ödülü alan hastanelerimizin yönetici ve çalışanlarını kutluyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point, çocuk sesleriyle şenlendi!

Rakiplerini geride bıraktı!

Araç tercihi çevreden yana

Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası

Karın ağrısıyla gitti, yumurtalığında tümör ortaya çıktı

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Arşiv