35 bin taraftar tek yürek

  • 0
  • 798
Yazı Boyutu:

Göztepe Spor Kulübü kuruluşunun 88’inci yılını KonakBelediyesi ev sahipliğinde coşku içinde kutladı 

İzmir’inefsane takımı Göztepe’nin 88’inci yaşı Konak Belediyesi ev sahipliğinde,Göztepe Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda büyük bir katılımla kutlandı.Saatler22.00’yi gösterdiğinde Üçkuyular İskelesi’nden Sadık Bey Durağı’na kadarbinlerce taraftar ellerindeki meşaleleri aynı anda yakarak kulübün 88’inciyaşını kutladı. Coşkunun hiç eksilmediği etkinlikte havai fişekler ve sarıkırmızı meşaleler gökyüzünü aydınlattı. Konak Belediye Başkanı Dr. HakanTartan, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş ve kulüp yöneticileri GözGöz marş ve sloganlarıyla taraftarları 88’inci yıl coşkusuna davet etti.

“Şampiyonluk Göztepe’ye yakışır”

Tezahüratlareşliğinde konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan,Göztepe’nin efsane kadrosuna ve taraftarına yakışan şampiyonluklara koştuğunuifade ederek, “Yeni yönetimle birlikte Göztepe Kulübü’nü önümüzdeki sezonda şampiyonluğataşımak için elimizden geleni yapacağız. Konak Belediyesi olarak her zamanyanınızdayım” dedi.Çiçeğiburnunda Başkan Hüseyin Altınbaş, büyük bir camia olduklarını ve gelecek sezonşampiyon olmayı hedeflediklerini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:“Göztepe’nin88’inci yılını eşsiz taraftarıyla kutluyoruz.  100’üncü yılda ise burada hep birlikteŞampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacağız. Tüm bunlar hayal değil çünkü şampiyonlukGöztepe’ye yakışır. Bizler bugün burada bayrağımızı daha da yukarılara taşımakiçin bulunuyoruz. Önümüzdeki sene bu sahil daha büyük bir heyecanla ve mutlakaSüper Lig coşkusuyla dolup taşacak.”Kulübünbüyüklüğü ve profesyonel yönetim anlayışıyla hedeflerine ilerleyeceklerineinandığını kaydeden Altınbaş,"Bizler bugün burada bayrağımızı daha dayukarılara taşımak için bulunuyoruz. İnişlerimiz, çıkışlarımız olacaktır amahedeften hiçbir zaman sapılmayacaktır. Bugünümüze ve yarınlarımıza kendimiziher zaman yenileyerek ve dersler çıkararak bakacağız.”GöztepeSpor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, taraftara övgü dolu sözlerle seslendi ve“Göztepe, şampiyonluğa taraftarıyla birlikte koşacak” dedi.

Göz Göz taraftarları şampiyonluk yeminietti

Geceyisarı kırmızı renklerin aydınlattığı kutlamada Göz Göz taraftarları şampiyonluk yeminietti. Sarı kırmızı renkleriyle Göztepe’nin sembolü üstgeçitte yüzlerce taraftartakımlarının marşlarını söyleyerek havai fişeklerle Göztepe sahilini sarıkırmızı renklere boğdular. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca Göztepe marşlarını söyleyen vemeydana toplanan 35 bin taraftarın desteğiyle Göztepe şampiyonluğa göz kırptı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv