5 yıldızlı

  • 0
  • 896
Yazı Boyutu:

İzmir’e yeni sporalanları kazandırmaya devam eden Konak Belediyesi, Atilla Spor Tesisleri’ninaçılışını Beşiktaş’ın efsane isimleri; Ali Gültiken ve Metin Tekin ile birlikteyaptı.

Konak Belediyesi, Güneşli Mahallesi’nde hizmet verenAtillaspor tesislerini tepeden tırnağa yenileyerek; Toros Mahallesi, Çınarlı,Ömer Zeybek Lisesi, 19 Mayıs İlköğretim Okulu, Selma Yiğitalp Lisesi, ValiVecdi Gönül Lisesi  ve Mithatpaşa Lisesigibi 15 sahanın ardından kente yeni bir spor alanı daha kazandırdı. Tesisinaçılışına Avrupa Şampiyonluğuna oynayan Konak Belediyesi kadın futbol takımıile Beşiktaş’ın bir dönemin efsane isimleri Metin Tekin (Sarı fırtına), AliGültiken ile çok sayıda sporcu katıldı.

Başkan Tartan açılışın ardından Konak Belediyesi’ne  büyük gurur yaşatarak Avrupa Kupaları’ndadestan yazan ve yarı finale kalma başarısı gösteren Konak Kadın FutbolTakımı’yla yenilenen sahada Ali Gültiken ve Metin Tekin’le birlikte takımınbaşarılı milli takım kalecisi Fatma Şahin’e penaltı atışları yaptılar. Başarılıkurtarışlarıyla takdirleri toplayan Fatma Şahin, Beşiktaş’ın efsanefutbolcularından Metin ve Ali’nin vuruşlarına da geçit vermedi.

Başkan Tartan tepeden tırnağa yenilenen Atilla SporTesisleri’ni ve çevresindeki parkı vatandaşlara emanet ettiklerinin altınıçizerek, tesislerin işletmesini Konak Belediyesi’nin yapacağını söyledi.Tartan, “ Çağdaş bir şekilde yenilenen bu tesisten spor yapan herkesin eşitkoşullarda yararlanmasını sağlayacağız. Çevresindeki parkta da sizlere yakışırdüzenlemeler yaptık. Oyun spor ve dinlenme alanlarıyla çok güzel bir parkı size hediye ediyoruz.Yapılanlara sahip çıkacağınızdan kuşkum yok” dedi.

Agora Band grubu şarkılarıyla açılışa renk katarken,çocuklar da oyun alanında palyaçolar eşliğinde eğlendi. Çocuklar pamuk şeker velolipop ikram edilirken Konak Belediyesi ikram ekibi de tüm konuklara tavuklupilav ve ayran servis etti.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv