7800 Çeşme Partileri Salih Saka’nın Mekana Özel Hazırladığı Müziklerle Devam Ediyor…

  • 0
  • 1.175
Yazı Boyutu:

Çeşme güneşini ve berrak denizini doyasıya yaşatan, Gökhan ve Siren Ertan Çarmıklı’nın sahibi olduğu 7800 Çeşme’nin Emre Ergani ve ekibi tarafından yenilenen Beach Club-Restaurant&Bar’ı Bu gece Salih Saka’nın “7800 Çeşme Vol>2” albümünün lansmanına evsahipliği yapıyor.
Geçen sene de “7800 Çeşme Beach by Salih Saka” isimli bir albüm çıkartan Salih Saka Deep House, Jazzy House ve Disco House’un en güzel örneklerinden oluşan yeni albümünü tanıtacağı geceye, bayram tatilini Çeşme’de geçiren ünlü yüzlerin katılması bekleniyor.

 7800 Çeşme Yaza Damgasını Vurdu…
Çevre peyzajı, Çeşme'nin bitki örtüsüne sadık kalınarak yapılan 7800 Çeşme, doğayla uyumlu eşsiz mimari tasarıma sahip değişik büyüklükteki 35 lüks odadan oluşuyor. Mimari tasarımı Emre Arolat, işletmesi Gökhan Çarmıklı tarafından yapılan 7800 Çeşme, bu yaz mimar Ebru Günay tarafından yenilenen plajı ve restaurantı ile misafirlerine hizmet veriyor.
Yaz mevsiminin popüler mekanı 7800 Çeşme’nin yiyecek-içecek operasyonu Emre Ergani ve ekibi tarafından yenilendi. 7800 Çeşme’de uzun ve keyifli öğle yemeklerini takiben, yerli ve yabancı performanslarla gerçekleştirilen beach partiler, misafirlerini geceye yavaş yavaş hazırlıyor. Gece ise Şef Kenan Baylan’ın hazırladığı menüsü ile 7801 adı ile hizmet verecek olan restaurant ve barı dünya mutfağından tatları konuklarının damak zevkine sunuyor. 7800 Çeşme’de misafirler yemekten sonra özel kokteyller eşliğinde büyülü bir Çeşme gecesi yaşayarak, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenceye ve müziğe doyuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bayındır'da İrem Derici Rüzgar

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Arşiv