ABD’den Karşıyaka’ya Gelip Bokwa Akımını Tanıttı

  • 0
  • 835
Yazı Boyutu:

ABD’de başlattığımüzik ve dansın birleşmesi olan Bokwa akımını tanıtım için Türkiye’ye gelenPaul Mavi Karşıyaka İskele’de gösteri yaptı. Sağlık için spor parolası ileçıktığı yolda dünyada pek çok ülkede yaygınlaşan bir çeşit grup fitnessgösterisini İzmir’de ilk kez Karşıyaka’da sunan ekip, Karşıyaka Belediyesidestekleriyle gerçekleştirdikleri gösteride yoğun ilgi gördü.  

Karşıyaka İskeleyanında kurulan sahnede Fransa, Belçika ve İtalya’dan gelen ekibiyle gösteriyeçıkan Paul Mavi’yi sevenleri yalnız bırakmadı. Hareketli müzik eşliğindeçeşitli figürler çizip sürekli dans eden Bokwa akımı sevenleri, Karşıyakalılartarafından alkışlandı. 

Bokwa’nın çocuklara,kadınlara, erkeklere ve yaşlılara göre özel figürleri olduğunu ve herkesinyapabileceğini söyleyen Paul Mavi, “Bokwa dünyanın pek çok ülkesinde tanınıyor.Şimdi de Türkiye’de tanıtımını yapmıyoruz. Sağlık için sporu daha eğlenceli hale getirdik. Burada da aynı ilgiyigöreceğine eminiz” dedi. Türk Bayrağı ile sahneye çıkıp gösteri yapan Paul Mavive ekibinin performansı izleyenlerden tam puan aldı.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv