Adını Basketbol'da 3'ncü lige yazdırdı

  • 0
  • 882
Yazı Boyutu:

ErkeklerBasketbol Bölgesel Ligi 1.Grup 11.hafta karşılaşmasında Bostanlıspor sahasındakonuk ettiği Altay’ı 70-55’lik skorla mağlup ederek grubundan çıkmayıgarantileyerek adını Erkekler Basketbol 3.Ligi’ne yazdırdı.

Maçasert savunma yaparak başlayan ve ilk çeyrek sonunda 12 sayılık farkı yakalayanBostanlıspor(20-8) Yılmaz Kırıklı’nın skorer oyunuyla soyunma odasına da 42-27üstün girdi. Üçüncü çeyrekte üst üste bulduğu 2 üç sayılık basketle farkı 10 sayıyaindiren rakibine Aras Bekat ve Evren Yenice ile karşılık veren yeşil kırmızılıekip son bölüme girilirken farkı 19 sayıya yükseltti: 60-41. Kalan sürede oyunukontrol eden ve rakibine farkı azaltma şansı vermeyen Bostanlıspor sahadan70-55’lik skorla galip ayrıldı.

Busonuçla galibiyet sayısını 7’ye yükselten Bostanlıspor, bitime 3 hafta kalaTürkiye Basketbol Erkekler 3.Ligi’nde mücadele etmeyi garantiledi.

Bostanlıspor’daYılmaz Kırıklı 18 sayı ile sahanın en skorer ismi olurken;  Aras Bekat 14sayı, Esad Kırış 8 sayı, Evren Yenice 6 sayı, Yiğit Evren 6 sayı, Anıl Özer 6sayı, Sayit Ay 4 sayı, Mert Özmutlu 3 sayı, Feyyaz İrdel 3 sayı ve BirtanAğargün 2 sayı ile galibiyete katkı verdiler…
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv