Aegean Band coşturdu

  • 0
  • 662
Yazı Boyutu:


Aegean Band, coşkulu performansıyla İzmir Arena’yı dolduranmüzikseverler için unutulmaz bir geceye daha imza attı. 18 kişilik kadrosu vealtı solistinin etkili yorumlarıyla büyük beğeni toplayan Aegean Band, yazpartisi konseptiyle hazırlanan Arena konserinde çoşku dolu saatler yaşattı.
 
 
Konseri izleyen müzikseverler, Aegean Band’in yorumladığıneşeli şarkılardan oluşan repertuara dansları ve vokalleriyle eşlik ederken orkestranınçaldığı Balkan ve Grek şarkılarla konserin coşkusu en üst seviyeye ulaştı.
 
Çalışmalarını kurucusu Adnan Bulu’nun yönetimindesürdüren Aegean Band Latin, Pop-Jazz, Soul ve Türkçe Pop şarkıların yanı sıra yaşadığımızcoğrafyanın müzikal renkleri, Ege ve Balkan şarkılarıyla farklılığını ortayakoydu ve İzmirli sanatseverlerden bir kez daha tam not aldı.
Gecenin sonunda, grubun solistlerinden Esi Taviloğlu’nunhazırlayıp seslendirdiği ‘teşekkür şarkısı’na, Aegean Band hayranlarıtarafından gösterilen yoğun ilgi konserin son anına kadar yaşanan eğlenceyiaçık şekilde gözler önüne serdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

ASEV'den ‘Solistler Geçidi’

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Arşiv