AEGEAN BAND HİLTON İZMİR'DE SEVGİLİLER İÇİN SÖYLEYECEK

  • 0
  • 938
AEGEAN BAND HİLTON İZMİR'DE SEVGİLİLER İÇİN SÖYLEYECEK
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

14 Şubat’ta 14 kişilik kadrosuyla sahne alacak Aegean Band, Hilton İzmir Oteli balo salonunda şarkılarını sevgililer için söyleyecek.
 
Sevgililer Günü’nü Hilton İzmir Oteli’nde Aegean Band ile kutlamayı tercih edecek çiftler, en güzel Türkçe aşk şarkılarının yanı sıra geceye özel hazırlanmış repertuarda yer alacak İtalyanca, Fransızca, İspanyolca şarkılar, Caz, Latin, Grek ve Balkan müzikleriyle romantizm ve eğlence dolu bir gece yaşayacaklar.
 
Hilton İzmir Oteli’nde sahne aldığı son yılbaşı gecesi ve sevgililer günü programlarında büyük ilgi gören Aegean Band, 14 Şubat Cumartesi günü bir kez daha sahne alacağı Hilton Oteli’nde hayranlarını müzik ve eğlenceye doyuracak.
 
Zeytin Sanat Organizasyon ve ETC Tur ortaklığında hazırlanan ve dileyen misafirler için ikişer kişilik masa seçeneği de sunulan Sevgililer Günü Kutlaması için geceye katılım, ( sevgililer günü özel menüsü ve limitsiz yerli içecekler dahil ) 149 TL’den başlayan fiyatlarla dört ayrı kategoriden satışa sunuluyor. 
 
Hilton İzmir Oteli’nin balo salonunda gerçekleşecek olan Sevgililer Günü Aegean Band performansı için Hilton İzmir Oteli, ETC Tur ve Zeytin Sanat Organizasyon ofislerinden rezervasyon yapılabiliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İTK'da İngilizce Müzikaller

Sezon, sergiyle kapandı

Piyano Öğrencileri Dinletisi

Avrupa Film Günleri başladı

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Arşiv