AKG Gazbeton, Neo Gölpark projesinin de tercihi oldu

  • 0
  • 845
Yazı Boyutu:

Uygulama kolaylığı, zaman - maliyet avantajı ve istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesinin yanında çevreci yaklaşımı ile de dikkat çeken AKG Gazbeton, dünya standartlarındaki kalitesi ve tasarımıyla Neo Gölpark projesinin de  tercihi oldu.
 
İnşaat projelerine değer katan ürünleriyle dikkat çeken AKG Gazbeton, prestijli projelerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Binaların yükünü azaltarak deprem direncini arttıran ve yangın emniyeti ile hayat kurtaran yapı malzemesi olma özelliklerine sahip AKG Gazbeton ürünleri, Arnavutköy Bolluca’da inşası devam eden NeoGölpark projesinde kullanılıyor.
Kemerburgaz - Göktürk’e 10 dakikalık uzaklıkta yer alan proje, 450 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan 6 mahalleden oluşacak. Bölgenin en büyük yatay projesi olan NeoGölpark, inşa edilecek yeni havaalanı, 3’üncü köprü ve ‘Kanal İstanbul’ gibi mega projelere yakınlığı ile de dikkat çekiyor.
 
Projede kullanılan AKG Gazbeton duvar blokları, A1 sınıfı hiç yanmazlık özelliğiyle yangın güvenliği sağlarken sağlam yapısıyla da deprem direncini artırarak kullanıcıların yaşam kalitesini yükseltiyor. Tasarımcıya sağladığı kolaylık ve esneklik nedeniyle de AKG Gazbeton ürünleri fark yaratmaya devam ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Singapur üzerinden Asya Pasifik pazarında büyüyecek

Bedavaya versekte alan yok

Arşiv