Alaaddin Us'un Bornova buluşması

  • 0
  • 591
Yazı Boyutu:

Halk Müziği Sanatçısı AlaattinUs, Bornova Belediyesi ve Bornova Dersimliler Derneği işbirliği ile düzenlenen"Güz Konseri"nde hayranları ile buluştu. Sevilen türküleri hep birağızdan söylenen Us, Bornova gibi aydınlık Bornova gibiaydınlık bir kentte olmanın mutluluk verici olduğunu belirtti

HalkMüziği Sanatçısı Alaattin Us, Bornova Belediyesi Ayfer Feray AçıkhavaTiyatrosu'nda düzenlenen konserde İzmirli hayranları için söyledi. Pek çok sanatçının albümünesözleri ve besteleriyle de katkıda bulunan Us’a, tiyatroyu dolduran türküsevdalıları hep birlikte eşlik etti. “Gidersin”, “Halikarnas Caddesi” ve“Gölgeler” gibi sevilen pek çok türküsünü seslendiren sanatçı, yazdan kalmasonbahar akşamında unutulmaz anlar yaşattı.

Bornova'da olmaktan büyük mutlulukduyduğunu ifade eden Alaaddin Us, "Aydınlığı gördüğüm bu güzel kentin güzel insanları ile birlikteolmak, türkülerimizi hep birlikte söylemek çok güzel. Katkı koyan herkese çokteşekkür ediyorum" dedi.

S
anata ve kültüre büyük önemverdiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise"Bornovamızın her yerinde talebe yönelik etkinlikler düzenlemeyeçalışıyoruz. Bu anlamda her zaman yanımızda olan vatandaşlarımızın talepleriniileten hemşeri dernekleri ile yoğun işbirliği içerisindeyiz. Değerli sanatçımızAlaaddin Us'u da bu şekilde sevenleri ile buluşturduk. Kendisine çok teşekkürediyoruz" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv