Aliağa fırtına gibi

  • 0
  • 611
Yazı Boyutu:

2013-2014 Futbol sezonu İzmir ili 1. Amatör Küme, 1. Gruptamücadele eden AliağaSpor fırtına gibi esiyor. Geçtiğimiz hafta Kınıkdeplasmanında Kınık Belediye Spor’u 2-0 yenerek lige deplasman galibiyetiylebaşlayan AliağaSpor, kendi seyircisi önünde HelvacıSpor’u da geçerek 3 puanıkaptı.  Aliağa Belediyesi Şehir Stadı’nda Pazar günü kendi seyircisiönünde ilk maçına çıkan AliağaSpor tecrübeli oyuncuların yanında gençoyuncularla sahada yerini aldı. HelvacıSpor önünde oynadığı futbolla gözdolduran yeşil beyazlılar rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Karşılaşma,Aliağaspor’un her iki yarıda attığı gollerle  6-0 sonuçlandı. KarşılaşmayıAliağaspor’a gönül vermiş yaklaşık 90 kişi izledi. 
 
STAT :Aliağa Şehir Stadı ALİAĞASPOR:  Hasan, Eren (Dk 46 Oğuz), Yusuf ( Dk 73Berkay Fahri), Doğan, Bilal, Burak, Rahim Erdi, Semih, Esat, Felek, Mehmet Ateş(Dk 60 Niyazi ) HELVACISPOR: Aydın, Gebat, Birol, Burak, Vahit (Dk 46Harun), Semih (Dk 46 Utku), Mehmet, İsmail (Dk 50 Ömer Yiğit), Özgür, Şerif,Sertaç   GOLLER: Dk 15 Felek, Dk 18 Mehmet Ateş, Dk 30 Umut, Dk 48Mehmet, Dk 65 Rahim Erdi, Dk 86 Berkay (Aliağaspor)   SARI KARTLAR: Berkay (Aliağaspor), Aydın, Gebat, Vahit,Semih, Utku (Helvacıspor) KIRMIZI KART: yok  

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk 15 (GOL): AliağaSpor karşılaşmaya hızlı başladı. İlk 15dakika rakibine baskı kuran yeşil beyazlılar, bu dakikada gole kavuştu. Felek,sağdan uzak köşeye gelen hava topuna sert bir kafa vuruşu yaparak topu ağlarlabuluşturdu: 1-0 DK 18 (GOL): Erdi ceza yayının dışında aldığı topu şık birhavadan pasla Mehmet ile buluşturdu. Defansın arkasına sarkan Mehmet, kalecininüstünden topu ağlarla buluşturdu:2- DK 30 (GOL): Aliağa atağını uzaklaştırmak zorlanan Helvacıdefansı, soldan gelen ortada gole engel olamadı. Defanstan gelen topa Mehmetvurdu, kaleci önledi, dönen topu Umut sert bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 3-0 DK 48 (GOL): AliağaSpor, ikinci yarıda da oyunu rakip kaleyeyıktı. Bu dakikada AliağaSpor atağında Mehmet Ceza alanında topla buluştu.Düzgün bir vuruşla topu Helvacı ağlarına gönderdi: 4-0 DK 65 (GOL): Umut’ un orta sahadan çıkardığı derinlemesinepası iyi değerlendiren Erdi kaleciyi çalımla geçerek topu ağlarla buluşturdu:5-0 DK 86 (GOL): Felek sol kanattan ceza sahasına girerekkaleciyle karşı karşıya kaldı. Açısını kaybeden Felek, topu arka direğe doğruçıkardı. Fırsatı iyi değerlendiren Berkay pası gole çevirdi: 6-0Karşılaşma, AliağaSpor’un 6-0 galibiyetiyle sona erdi.  

ALİAĞASPOR ANTRENÖRÜ ALPER PEKER: SÜPER AMATÖRE ÇIKMAKİSTİYORUZ”
Maç sonunda maçı ve oyuncuların performansını değerlendirenAliağaSpor Teknik Direktörü Alper Peker: “Amacımız maçları teker teker geçip,hak ettiğimiz süper amatöre çıkmak. Taraftarımızla, yönetimimizle vefutbolcumuzla bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bunun için var gücümüzleçalışıyoruz. Ligde birinci ya da ikinci olmak bizim için sorun teşkil etmiyor.Asıl hedef birinci ya da ikinci olup play-off’lara kalmak. Orda da AliağaSpor’u hak ettiği süper amatöre çıkarmak. Elimizden gelenin en iyisini yapmayaçalışacağız.” Dedi.
 
HELVACISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT DAĞLI: “KADROMUZ DAR,GÜCÜMÜZ BU KADAR”
Helvacı Spor Teknik Direktörü Bülent Dağlı ise “Gençlerdenkurulu bir takımız. Kadromuz dar. AliağaSpor daha kuvvetliydi. Zorunludeğişikliklere gittik. Sakatlık geçiren üç oyuncumuz vardı. Oyun disiplinindenkoptuk ve farklı bir sonuç çıktı ortaya. Aliağa’nın iki güzide takımıkarşılaştı bugün. Gerekli önlemleri alıp, önümüzdeki maçlara bakacağız.”Dedi.  Kendi evinde maçı galibiyetle tamamlayan AliağaSpor, gelecekhafta saat da 13.00’te Yeni Foça’da gerçekleştirilecek olan maçta rakibi YeniFoça Spor ile karşı karşıya gelecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv