Aliağa’nın Minderde sırtı yere gelmiyor.

  • 0
  • 1.010
Yazı Boyutu:

Aliağa gençlik Spor kulübü Güreş Takımı, İzmir’dekatıldığı Cumhuriyet Kupası’nda madalyaları topladı. Aliağa Spor Kulübü BaşkanıUğur Eren, Aliağa’yı bir spor kentine dönüştürmek ve gençleri sporayönlendirmek için sürdürülen çalışmaların meyvelerini verdiğini söyledi.

 AntrenörEmin Kınabaş yönetimindeki Aliağaspor Güreş Takımı, İzmir Gençlik Hizmetleri veSpor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Tertip Komitesi tarafından Gaziemir SporSalonunda düzenlenen 14-16 yaş serbest Güreş 'Cumhuriyet Kupası'nda başarılısonuçlar aldı. İl çapında yedi takımın katıldığı turnuvada Yıldızlarkategorisinde mücadele eden Aliağalı sporcular 3 Birincilik, 2 İkincilik ve 5Üçüncülükle Döndü. 

TurnuvadaAliağaspor Yıldız Güreş Takımı’ndan 100 kilo sıklette Ferhat Ogün Soydar, 69kiloda Rafi Can Bilgiç, 58 kiloda Berat Bozoğlu İzmir 1.si oldu.  54 kiloda Mehmet Alperen Körlü ve 63 kilodaCem Eruyar da 2.’lik kazandı. 50 kg kiloda Murat Görgüç, 54 kiloda ArdaSak,  63 kiloda Yunus Emre Öksüz, 76kiloda Semih Gülpınar, 85 kiloda Nadir Onat ise İzmir 3.sü oldu. Turnuvada 88puan alan Aliağa Güreş Kulübü takım kategorisinde 2. Oldu. Güreş takımıAntrenörü Emin Kınabaş, hedeflerinin milli takıma sporcu göndermek olduğunu söyledi. 

BAŞKAN UĞUR EREN.SPORCULARIMIZ ÇOK YETENEKLİ
AliağaGençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Eren, güreşte gelen başarıların tesadüfiolmadığını, disiplinli ve istikrarlı bir çalışmanın sonucu olduğunu söyledi.Eren, “Aliağa’da 5 yıldan bu yana kulübümüz bünyesinde sağlıklı, disiplinli veistikrarlı bir çalışmanın sonucunda çeşitli branşlarda başarılar geliyor.Bunlar tesadüfi değil. Genç Sporcularımız çok yetenekli. Güreş takımımızıkutluyorum. Şimdi hedefimiz milli takıma oyuncu göndermek” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv