Aliağasporda Play Off heyecanı

  • 0
  • 659
Yazı Boyutu:

2007-2008sezonu sonunda profesyonel haklarının Göztepe’ye satılmasının ardındanyıllardır tekrar profesyonel liglere çıkma mücadelesi veren Aliağaspor, süperamatöre lige yükselmek için gün sayıyor. Yeşil beyazlı takım 31 Ocak ve 6 Şubattarihlerinde oynanacak Play Off maçlarını kazanırsa Süper Amatöre adımatacak.   

ŞAMPİYONLAR KUPALARINIALDI
2013-2014sezonu 1.amatör küme play-off kura çekimi önceki gün Konak Belediyesi Türkan SaylanKültür Merkezi’nde yapıldı. Kura çekimi öncesi play-off oynamaya hak kazanantakımlarımıza şampiyonluk kupaları İzmir Amatör Spor Kulüpleri FederasyonuYönetim kurulu tarafından takdim edildi. Grubunu şampiyon olarak bitirenAliağaspor’un kupasını teknik direktör Alper Peker aldı. 

PLAY OFF HEYECANIBAŞLIYOR
Grubundaligi şampiyon bitirerek play off finallerine katılmaya hak kazanan Aliağaspor,play offtaki ilk maçını 31 Ocak’ta Serintepe Kanderespor ile oynayacak. Maç; 31Ocak Cuma günü saat 15.00’de Çiğli Galip Öztürk Spor Tesislerinde oynanacak. AliağaSporbu maçı kazanırsa, Play Off final maçı oynamaya hak kazanacak.

YeşilBeyazlı takım finale yükselirse; 6 Şubat Perşembe günü saat 15.00’de Demirspor-Alaçatıspor maçının galibiyle karşılaşacak. Finalde rakibini geçen takım İzmirSüper Amatör lige yükselecek. 

KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN:SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ
AliağaSporKulübü Başkanı Uğur Eren, Aliağa’nın 7 yıldır profesyonel liglerden uzakkaldığını ifade ederek, yeniden profesyonel lig yolunda play off maçlarınıkazanmak istediklerini söyledi. “Aliağaspor futbola susadı. 2 yıldır Play Offfinallerinde hedefimize ulaşamadık. Bu kez, play offta başarılı olarakAliağa’yı futbolda bir üst aşamaya taşıyacağız. Aliağa, önce süper amatörü,sonra üst ligleri fazlasıyla hak ediyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimizegüveniyorum” dedi. 

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANIÖMER TURGUT OĞUZ: “ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG”
AliağaBelediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz da, futbolda bir üst lige çıkarak kentesportif bir heyecan ve başarı yaşatacaklarını söyledi. Futbolda yeniden eskigünlere dönmek için tüm çabayı gösterdiklerini kaydeden Başkan Oğuz, “Futboluyeniden üst liglere taşıyacağız. Ama öncelikli hedefimiz süper amatör lig. Yükselmefinal maçlarında takımımıza başarılar diliyorum. Aliağa olarak hepimiztakımımızdan başarı bekliyoruz. Aliağamızı hak ettiği yerlere taşımak için tümkent olarak tek yürek futbol takımımızın yanındayız” dedi.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv