Alsancak Stadı dev maça hazır…

  • 0
  • 462
Yazı Boyutu:

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından üç maçta üçgalibiyet alarak çıkmayı başaran ilk Türk kadın futbol takımı unvanını kazananKonak Belediyespor, birinci turdaki rakibi Polonya’nın Unia Raciborz RTPtakımını konuk edeceği Alsancak Stadyumu dev maça hazır. 

İzmir kulüplerinin işbirliğiyle bakıma alınanAlsancak Stadı’ndaki çalışmalara Konak Belediyesi de destek verdi. Drenajçalışmaları, yenilenen çimlerin ardından stadyum boyanarak, saha kenarlarıasfaltlandı.
İzmirli kızların Polonyalı kadın futbol takımına karşı tarihyazacağını vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 10 Ekim Perşembegünü saat 19.00’da Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı ile Polonya’nın UniaRaciborz RTP takımı ile karşılaşacağını belirtti. İzmir’in tanıtımı konusundada önemli bir organizasyon olduğunun altını çizen Başkan Tartan “İzmir’deönemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapan Alsancak Stadyumu bizim içinçok önemli. İzmirli takımlar, Alsancak Stadyumu için örnek çalışma yürüttüler;biz de onlara elimizden geldiği ölçüde destek olduk.
 
Stadyum bugün çimlerindenboyasına kadar baştan aşağı yenilendi. Alsancak Stadyumu dev maça yeni yüzüyleçıkacak; kadın futbolcularımız da yenilenen stadyumda tarih yazacaklar” dedi.Rövanş, 17Ekim Perşembe günü Polonya’nın Raciborz kentindeki Osir Stadı’nda TSİ 15:00’deoynanacak. Konak Belediyespor turu geçmesi durumunda; Apollon Limassol LFC(Kıbrıs Rum Kesimi) ile SV Neulengbach (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle Kasımayında mücadele edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv