Altınordu’dan Kürüm’e teşekkür ziyareti

  • 0
  • 925
Yazı Boyutu:

Altınordu Spor Kulübü yöneticileri Karabağlar Belediye Başkan Sıtkı Kürüm’ü makamında ziyaret etti, Karafatma Parkı’nda yürütülen çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
 
Altınordu Spor Kulübü Başkanvekili Dr. Salih Mertan, Yönetim Kurulu Üyesi Teknik Koordinatör Zafer Bilgetay, Genel Müdür Murat Dizdar ve Kulüp Müdürü Güven Kurtan, Başkan Kürüm’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanvekili Mertan, Karabağlar Belediyesi’nin Karafatma Parkı’nda yürüttüğü özverili çalışmalar sonucu,
Yeşilyurt Tesisleri’nde bir süredir sorun yaratan taşların temizlendiğini, tesislerin yeniden kullanabilir hale geldiğini söyledi, “Sıkıntılı günlerden sonra sizin yürüttüğünüz özverili çalışmalar sonucu tesisimize yeniden kavuştuk. Desteğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Mertan, bu sezon ikinci lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek, Kürüm’e Altınordu Spor Kulübü atkısı, forması ve bardağını hediye etti. Başkan Kürüm ise Altınordu atkısını takarak konuklarına teşekkür etti. Kürüm, “Gerek bireysel gerekse belediye olarak spor kulüplerine destek vermeye çalışıyoruz. Spora imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Kürüm de kulüp yöneticilerine üzerinde Atatürk’ün resmi bulunan bir tabak hediye etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv