Altınordu şampiyonluk sevincini Pekdaş’la paylaştı

  • 0
  • 478
Yazı Boyutu:

KonakBelediye Başkanı Sema Pekdaş, 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğugarantileyerek PTT 1. Lige çıkmayı başaran İzmir’in köklü spor kulüplerindenAltınordu Spor Kulübü’nün başarısını kulüp yöneticileriyle pasta keserekkutladı.

İzmir’inköklü spor kulüplerinden Altınordu Spor Kulübü’nün yöneticileri Konak BelediyeBaşkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret etti. 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime ikihafta kala şampiyonluğu garantileyerek PTT 1. Lig’e çıkma sevincini yaşayanAltınordu Spor’u başarısından ötürü kutlayan Başkan Pekdaş, pazar günü AlsancakStadı’nda oynanacak ve şampiyonluk kupasının verileceği maça katılacağınısöyledi.

BİR DAVET DEPEKDAŞ’TAN
Elde edilenbaşarıdan ötürü başta futbolcular ve teknik heyet olmak üzere tüm kulübükutlayan Pekdaş, Altınordulu yöneticileri aynı gün saat 12.00’de oynanacak olanKonak Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın şampiyonluk maçını izlemeye davetetti. Pekdaş, “Takımların final maçları oynadığı bir haftadayız. İzmir sporkulüplerini çok önemsiyorum ve İzmirimizin bu güzide takımına destek vermektenben de mutlu olurum” dedi.

PAZAR GÜNÜŞÖLEN VAR
Altınordu’nun22 yıl aradan sonra PTT 1. Ligi’ne çıktığını belirten Altınordu Spor Kulübü BaşkanYardımcısı Dr. Salih Mertan, şampiyonluk kupasının kaldırılacağı maçın şölenhavasında geçeceğini söyledi. Cumhuriyetle yaşıt Altınordu’nun Konak içinönemli bir yere sahip olduğunu dile getiren Mertan, yakaladıkları başarıyı şampiyonlukkupasıyla taçlandırmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. PTT 1. Lig’indeİzmir’i temsil etmenin onurunu yaşayacaklarını vurgulayan Mertan, kısa zamandaSüper Lig’e çıkma şansı olan bir takım olacaklarını söyledi.

TÜM İZMİRMAÇA DAVETLİ
Geçtiğimiz haftaKızılcahamam Spor’u 3- 0 yenerek 2.Lig kırmızı grupta şampiyonluğunugarantileyen kırmızı lacivertli takım, pazar günü saat 15.30’da Pazar Spor’laAlsancak Stadı’nda maça çıkacak. Sporcular maçtan sonra şampiyonluk kupasını TürkiyeFutbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu üyesi ArifKoşar’ın elinden alacak. Altınordu Başkan Yardımcısı Dr. Salih Mertan, tümİzmirlileri Pazar günü oynanacak maça davet etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv