Amaryllis Quartett Çeşme Aya Haralambos Kilisesi’nde

  • 0
  • 1.048
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği,kentin en büyük kültür ve sanat etkinliği 28. Uluslararası İzmir Festivali, 25Haziran gecesi Çeşme Aya Haralambos Kilisesi’nde Amaryllis Quartett konseriyledevam ediyor.

Avrupa’nın en parlak yaylı çalgılar dörtlüleri arasında başıçeken, tanınmış festivallerin konuğu, bol ödüllü Amarlyllis Quartett, İzmir’de60 yılını kutlayan Goethe Enstitüsü işbirliği ile 25 Haziran 2014 Çarşamba günü21.30’da konser verecek. Restorasyonu tamamlandıktan sonra gözde bir sanatmerkezi konumuna gelen Kilise’ de Gustav Frielinghaus, Lena Wirth (keman), LenaEckels (viyola) ve Yves Sandoz (viyolonsel)’dan oluşan Amaryllis Quartett,Mendelssohn, Ligeti ve Schuman’ın eserlerini yorumlayacak,

Çeşme’nin önemli kültür varlıklarından, Aya HaralambosKilisesi’nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerindenulaşılabilecek, konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanındansaat 18.30-19.30 arasında Kent Kart ile biniş yapılan ESHOT otobüsleri kalkacak.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv