Amatöre büyük destek

  • 0
  • 659
Yazı Boyutu:

Pınargücü Spor Kulübü yıllardır özleminiçektiği kulüp binasına Bornova Belediyesi sayesinde kavuştu. İlçedeki amatörkulüplerin en büyük destekçisi olan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. KamilOkyay Sındır’ın talimatıyla mavi beyazlı kulübe tahsis edilen bina törenleaçıldı

İzmir 1. Amatör Lig’de mücadele edenPınargücü Kulübü, en önemli ihtiyaçlarından biri olan külüp binasına BornovaBelediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır sayesinde kavuştu.Mavi-beyazlılar, Pınarbaşı Sahası’nın suni çimle kaplanıp yenilenmesininardından kulüp binası sevinci yaşadı. Bornova Belediyesi’nin Pınarbaşı Şubebinasındaki bir bölümü Pınargücü’ne tahsis edildi. Kulübün uzun yıllar özleminiçektiği binanın açılışı, Başkan Sındır’ın katıldığı törenle yapıldı.

Açılış kurdelesini Pınargücü Spor KulübüYönetimi ve Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uygutalp ile birlikte kesenSındır, imkanları ölçüsünde ilçe sınırları içerisinde amatör kulüplere destekolmaya çalıştıklarını söyledi. Kulüp Başkanı Osman Yaren ve yöneticiler isekulüp tarihleri boyunca hiçbir belediye başkanının kendilerine böyle destekvermediğini belirterek Sındır’a teşekkür etti.

 1958 yılında “Pınarbaşı Spor” ismiyle kurulan,1984 yılında “Pınargücü” adını alan kulübün  o günden bugüne kazandığıkupalar ve yıllar öncesinden kalan fotoğraflar yeni kulüp binalarındasergileyecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv