Amatöre can suyu

  • 0
  • 557
Amatöre can suyu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Her branşta spora ve sporcuya yönelik önemli çalışmalaryürüten Karşıyaka Belediyesi, alt liglerde ter dökerek ilçeyi temsil edenamatör spor kulüplerini de unutmadı. Yeni sezon öncesi kulüplerin malzemeeksiklerini gideren belediye, 17 kulübe, yaklaşık 100 bin liralık da maddiyardımda bulundu. Başkan Akpınar “Her alanda spora destek vereceğiz” dedi.

 

DESTEK ÇEKLERİ DAĞITILDI

Yeni sezon öncesi amatör spor kulüplerine maddi ve ayniyardım yapma kararı alan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,Karşıyaka Arena’da kulüp temsilcileri ile biraraya geldi. Eksikler veönerilerin konuşulduğu toplantıda, amatör spor kulüplerine yaklaşık 100 binlira tutarında maddi destek çekleri dağıtıldı. Kulüplerin malzeme eksiklerininde belediye tarafından karşılanacağı, amatör sporun her anlamda destekleneceğibelirtildi. Ayrıca, kulüplerin tamamının Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na(ASKF) yatırmak zorunda oldukları 460 liralık lig katılım payının da belediyetarafından ödeneceği belirtildi.

 

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”

Karşıyaka’da sporun her branşıyla ilgilenen, sporu seven çokgeniş bir kesim olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar”Spor yapan kitleyi daha da artırmak gerekiyor. Özellikle gençleri sporayönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamalıyız. Bu noktadaamatör kulüplerimize çok önemli bir rol düşüyor. Belediye olarak amatör sporkulüpleriyle işbirliği içinde olmak ve desteklemek gibi asli bir görevimizolduğuna inanıyoruz. Amatör kulüplerin ne kadar zor şartlarda ayakta durduğunuda biliyoruz. Destek olmak için var gücümüzle çalışacağız, maddi maneviyasaların bize verdiği imkanlar dahilinde yanınızda olacağız. Karşıyaka’yı sporkenti olarak markalaştıracağız. Spor yapmak isteyen Karşıyaka’ya gelecek” dedi.

 

SPORCU FABRİKASIYIZ

Başkan Akpınar, “Karşıyaka'nın Karşıyaka Spor Kulübü gibi102 yıllık tarihi olan bir takımı var. Böyle bir kulübün altyapısı olan 20 taneamatör spor kulübü hiçbir yerde yok. Çok yetenekli gençlerimiz amatörkulüplerde yetişiyor. Böyle sporcu fabrikası olan ilçede başarı sorunuyaşanmamalı. Ciddi bir işbirliği ile sorunları aşacağımızdan eminim.Dayanışmayı sistematik hale getirirsek sportif başarıyı da çok kısa süredeyakalarız” diye konuştu.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv