ASEV’DEN YIL SONU SERGİSİ

  • 0
  • 464
ASEV’DEN YIL SONU SERGİSİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Aliağa Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Aliağa Sanat Evi’nin kursiyerleri, bir yıl boyunca ürettikleri el sanatları eserlerini yoğun ilgi gören bir sergi ile görücüye çıkardı. Resim, hasır örme ve ebru sanatından oluşan eserlerini beğeniye sunan kursiyerler, sergiye katılanlardan tam not aldı.

Aliağa Sanat Evi’nde eğitim gören kursiyerler, Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatrosunda yılsonu sergisi açtı. Serginin açılış törenine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt ve Aliağa Belediyesi kültür, sanat danışmanı Volkan Severcan da katıldı.

Açılış kurdelesini kursiyerler ile birlikte kesen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kursiyerleri çalışmalarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Açılış sonrası sergiyi gezen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserleri tek tek inceledi ve sahiplerinden bilgi aldı.

Açtıkları yılsonu sergisi ile hünerlerini sergileyen kursiyerlerin el emeği eserleri, 6 Haziran Cumartesi gününe kadar sergilenecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Arşiv