Aşk dolu Sevgililer Günü Agora AVM'de

Özel günleri daha anlamlı kılmak ve hafızalardan silinmeyecek deneyimlerle hayatınıza renk katmak istiyorsanız, renkli anılarınıza ortak olmak için Agora Alışveriş Merkezi müşterilerini bekliyor!

  • 0
  • 1.227
Aşk dolu Sevgililer Günü Agora AVM'de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel günleri daha anlamlı kılmak ve hafızalardan silinmeyecek deneyimlerle hayatınıza renk katmak istiyorsanız, renkli anılarınıza ortak olmak için Agora Alışveriş Merkezi müşterilerini bekliyor!
 
Sevgililer günü yaklaşırken “sevgilime nasıl bir sürpriz yapmalıyım?” diyenlere çözüm Agora Alışveriş Merkezi’nden geliyor. Ziyaretçilerinin yüzünü güldürecek kampanyalarını sürdürmeye devam eden Agora Alışveriş Merkezi, sevgililer gününe özel kampanya ve etkinlikleri ile müşterilerine her zaman olduğu gibi Agora Alışveriş Merkezi ayrıcalığını yaşatacak.
 
BİRBİRİNDEN MUHTEŞEM HEDİYELER SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE AGORA CARD’LILARI BEKLİYOR!
1- 14 Şubat tarihleri arasında en çok alışveriş yapan Agora Card sahipleri birbirinden romantik ve keyifli hediyeleri sevgilileri ile paylaşacaklar. Sevgililer günü kampanyası kapsamında en çok alışveriş ilk 5 kişi muhteşem hediyelerin sahibi oluyor. 1- 14 Şubat tarihleri arasında Agora Card ile en çok alışveriş yapan ilk 2 kişi; Ilıca Otel’de çift kişilik rüya gibi bir tatil ve Ziynet Sali ile Gala Gecesi kazanma şansını yakalayacak. Birbirinden güzel sürpriz hediyeler ile sevgililer gününe renk katan Agora Alışveriş Merkezi, sevgililer günü kampanyasında en çok alışveriş yapan 3., 4. ve 5. kişilere ise Agora Kitchenette’te romantik bir akşam yemeği hediye edecek. 
 
SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL AŞK ŞARKILARI AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE! 
Çiftlere unutulmaz bir sevgililer günü yaşatabilmek için sürpriz hediyelerin yanı sıra, 18 Şubat Cumartesi günü sevgililere özel etkinlikleri ile Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine keyifli saatler yaşatacak. 18 Şubat Cumartesi günü saat 17:00- 18:00 arası romantik aşk şarkıları ile “Semih Kerpiççiler ve Orkestrası” Agora Alışveriş Merkezi’nde canlı performansları ile kulakların pasını silecek. Sevgililer Günü’ne özel olarak geçmişten günümüze en çok sevilen yabancı romantik parçaları seslendirecek olan “Semih Kerpiççiler ve Orkestrası”, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatacak.
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Sevgililer günü dolayısıyla gerçekleşecek kampanyada; ziyaretçilere romantik bir tatil & Ziynet Sali ile Gala Gecesi veya Kitchenette’te çift kişilik akşam yemeği armağan edeceklerinin müjdesini verdi. Noyan, tüm İzmirlileri ücretsiz sahip olabilecekleri Agora Card’ın ayrıcalıklarla dolu dünyasına katılmaları sonrasında da keyifli etkinlikleri kaçırmamaları için Agora Alışveriş Merkezi’ne davet etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlere anlamlı 19 Mayıs Hediyesi

İzmir-Cape Town iş birliği

Hıdırellez dileği barış, adalet ve refah

Karabağlar Hıdırellezle coştu

Başkan Mutlu Hıdırellez Şenliği’ne katıldı

Hıdırellez ve bahar coşkusu

Arşiv