Ataşehir’de spor salonu yapımına başlandı

  • 0
  • 1.093
Ataşehir’de spor salonu yapımına başlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi tarafından “Spor Kenti Çiğli” sloganıylabaşlatılan “sağlıklı yaşam için sporla yaşam“modeline Ataşehir’de yapımınabaşlanan spor salonu projesiyle start verildi.
 
 
Çiğli’de yaşayan vatandaşlar için spor yapma olanaklarınınartırılması ve sağlıklı yaşam alışkanlığının sporla sürdürülebilmesihususlarında önemli çalışmalar yürüten Çiğli Belediyesi, yeni bir sporkompleksi yapım projesine başladı. Çiğli Belediyesi, ilçedeki spor kompleksiihtiyacının karşılanmasına yönelik halkın yoğun talepleri doğrultusunda buuygulamayı, Harmandalı, Egekent ve Evka 2 semtlerinde de hayata geçirmeyiplanlıyor.

2 bin metrekare olacak

Voleybol, basketbol başta olmak üzere birçok branşta hizmet vermesiplanlanan Ataşehir’deki salon, spor anlamında çok önemli bir amaca hizmetedecek. Halkın yoğun olarak talep ettiği spor salonu, 2 bin metrekarelik alandayaklaşık bin 500 kişilik izleme kapasitesine sahip olacak.  Beceri kursu salonlarının da bulunacağıprojenin bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Başka semtlerde de yapılacak

Çiğli’de yaşayan vatandaşların spor yapması için ellerindengelen bütün çabayı sergilediklerini  vebunun için birçok kapalı spor salonu projesini ilçenin değişik mahallelerindehayata geçirmeyi planladıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,artık Çiğli’de de her branşın çalışmalarını yürütülebileceği  konusunun önemine vurgu yaptı. Temel yapımçalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Arslan “İlçemizde spor anlamında büyükbir eksikliği dolduracak olan kapalı spor salonu projeleriyle, özelliklegençlerimizin  spor geleceğine büyük biryatırım yapmış olacağız. Onlardan gelen talep büyük. Her zaman halkımızın bu vebunun dışındaki taleplerini dinledik ve dinlemeye devam edeceğiz. SadeceAtaşehir’de değil birçok mahallemizde de bu spor komplekslerini hayata geçirmekistiyoruz” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv