Atatürk Kültür Merkezi’nde Müzik Şöleni

  • 0
  • 894
Yazı Boyutu:

AreGE2’nin ikinci günü kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) verilen  “Gökkuşağındaki Sesler” adlı konser büyük ilgi gördü. Konser de Ege Üniversitesi (EÜ) Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı sanatçıları sahne aldı. Geceye EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü de katıldı.
 
Konserde solist olarak sahne alan EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğr. Gör. Seher Dilmaç Meriç ve Öğr. Gör. Dr. Ahmet Utku dinleyicileri birbirinden güzel ezgilerle adeta mest etti. Gecede çeşitli enstrümanlar ile solistlere eşlik eden diğer EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı sanatçıları da konsere ayrı bir renk kattı.
 
Orkestra şefi EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Öğr. Gör. Dr. Çağrıhan Erkan konser için düzenlediği bestelerden de örnekler verdi. Ayrıca piyanosu ile orkestra ve solistlere destek oldu. Gecede hem Türk ezgilerine hem de Batı ezgilerine yer verildi.
Yunus Emre Salon’undaki konserin bitiminde etkinlikte görev alan sanatçılara EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü tarafından plaket takdim edildi. İzleyiciler geceden oldukça memnun ve mutlu bir şekilde ayrıldı. İZMİR(Ege Ajans/ hmet Tayyar)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv