Avrupa duy sesimizi

  • 0
  • 935
Yazı Boyutu:

UEFA KadınlarŞampiyonlar Ligi ön eleme turlarına sayılı günler kala Konak BelediyesporKadın Futbol Takımı antrenmanları tamamladı

 

Konak Belediyesi’nin şampiyon takımı Konak BelediyesporKadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi öncesi Türkiye’deki sonantrenmanını Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik direktörHüseyin Tavur’un yönetiminde antrenman takım son hazırlıklarını tamamladı.

6 Ağustosta Bosna Hersek’e hareket edecek olan takımoyuncuları morallerinin yüksek olduğunu bildirirken, Türkiye’nin, özellikle deİzmir’in desteğiyle ön elemelerden lider çıkacaklarını söylediler. KonakBelediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın her zaman yanlarında olduğunu vurgulayansporcular, “Onun yüzünü kara çıkartmayacağız ve ön elemeleri geçeceğiz”dediler.

Şampiyon takımın Teknik Direktörü Hüseyin Tavur, takımınŞampiyonaya hazır olduğunu belirterek şunları söyledi:  “En son Yunanistan şampiyonuyla iki tanehazırlık maçı oynadık. Daha sonra da çalışmalarımız devam etti. Her zamansöylediğim gibi Türkiye’ye bir ilk yaşatmak istiyoruz, hedefimiz bu. HakanBaşkanımıza bunu armağan edeceğiz, ben de kızlarımız da canı gönüldeninanıyoruz, hazırız.”

 

Başkan Tartan’dan tamdestek

Spora büyük destek veren ve ilçe belediyelerin spora verdiğikatkı payının son düzenlemelerle kısıtlanmasını duyuran Konak Belediye BaşkanıDr. Hakan Tartan, Konak Belediyespor’a başarı dileğinde bulundu ve şöylekonuştu: “Her zaman İzmir’in gelişimi için uluslararası organizasyonlarıİzmir’e getirmek gerektiğini söyledik. Ki bunun özellikle sporda olmasınıvurgulamıştık. 22’inci Balkan Veteranlar Atletizm Pist Şampiyonası’nı İzmir’degerçekleştirdik.  Yine 2014 AvrupaVeteranlar Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Dahası Bütünşehir yasası ileilçe belediyelerin spora verdiği desteğin azalacağını ancak bunun büyük biryanlış olduğunu ve ilçe belediyelerin desteklediği sporcuların uluslararasıplatformda yarışacak düzeyde olduğunu söyledik. Belki de bizi en iyi anlayanKonak Belediyespor Kadın Futbol Takımı oldu. İzmir’i ve Türkiye’yi ŞampiyonlarLigi’nde temsil edecekler. Ben her zaman Türkiye’nin kadınların ellerindeyükseleceğini söyledim. Şimdi bunu herkesin daha iyi anladığını düşünüyorum.”

 

Türkiye Kadın Futbol 1.Ligi’ni sadece bir maç yenilgiyleşampiyon olarak tamamlayan Konak Belediyespor, Yunanistan şampiyonu Paok takımıile gerçekleşen hazırlık maçlarını 4-1 ve 5-1’lik skorlarla aldı. Romanya’daki10 günlük kampın ardından yurda dönen takım, Şampiyonlar Ligi hazırlıklarınıGöztepe Gürsel Aksel Stadı’nda tamamladı. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ön elemelerindeBulgaristan NSA Sofya, Bosna Hersek WFC SFK 2000 ve Galler ekibi CardifCity ile karşılaşacak olan Konak Belediyespor, 6 Ağustosta Bosna Hersek’egidiyor.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv